Egyre jobban szédülök a cigitől, vajon miért? (bővebben lent)
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el dohányozni, azt olvasom mindenhol, hogy az elején természetes, ha valaki szédül - csakhogy! Nálam először semmi ilyen nem jelentkezett! Sőt, kezdtem 0,6-ossal, majd 0,3, most pedig 0,1-est szívok, és csak most kezdett el jelentkezni. :O Mi lehet az oka? Szívás után nagyon rossz és ijesztő..
A szervezeted így jelzi, hogy telítődött a mérgekkel, és már nem tud többet lebontani károsodás nélkül.
Sírva könyörgöm édesanyád nevében: ne bagózz!!!!!!
Tetris: ekkroa marhaságot is réghallottam.
Azért van egyébként mert nem jut elég oxigén az agyadba, nem vészes, két hét és észre sem veszed, viszont az a nagyon gyenge nem is cigi.
Tetris te antidohányos fütyi, anyukád nevében könyörgök: NE TROLLKODJ!!
kérdésre: nemtudom, ilyenről még nem hallottam, nekem úgyvolt h bagóztam, leszoktam, majd mikor megint rágyújtottam, rohadtul szédültem, és azóta nem is tudok normálisan elszívni egy szálat sem:(( Neked nemvolt kihagyás?
gyengébb cigiből egyébként is nagyobbakat szív az ember...emiatt 1 kisebb oxigénhiány léphet fel....vagy ha sok cigit szívsz,attól is rosszul lehetsz..vagy azért,mert nem rég kezdted!!!! :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!