Mitől szédülök? Bővebben lent
Nem vagyok se fejfájós, se szédülős, kb félévente egyszer szoktam megszédülni menstruáció előtt, fejem meg évente ha 3szor fáj....
Ma 2szer megszédültem, ilyen forgó jellegű volt, pár mpig tartott csak, és akkor múlt el mikor "feleszméltem". Előtte meg kb 1 hete szédültem meg, úgy h feküdtem, és néztem a tvt. Mitől lehet ez?
A menstruációm késik 2 hónapja, sose volt pontos, de ez most soknak számít, terhes nem vagyok, viszont stresszes most ez a nyaram, környezetváltozáson fogok túl esni szeptembertől. A szédülés nagyon aggaszt. Front lehet ez, vagy megfog jönni?
szerintem,körzeti orvoshoz menj először.
Én csak azóta mensizek rendesen hogy megszültem.
Endokrinológus,nőgyógyász, szóval mindenféle kivizsgálás volt és nem találtak semmi kórosat.
Egyszerűen ilyen típus vagyok,hogy későn rendeződik be. Anyukámnak is így volt.
De a szédülést mindenképp megmutatnám háziorvosnak.
Mind csak tüneti kezelés ami elnyomja a probléma okát, a probléma valószinűleg a túlzott idegmérgekkel szennyezett nyugati olcsó élelmiszeripar, ami elfolytja a hazai egészségeset mindemellett.
Ami a mérgeket hajtja ki a szervezetből, nem csak elnyomja az idegrendszered: aktív szén.
Méregből válaszoltál.
Jó ne hidd el nekem, szedjél valamilyen mesterséges anyagot ellene. Jó lesz azonnal neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!