Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől szédülök? Bővebben lent

Mitől szédülök? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Nem vagyok se fejfájós, se szédülős, kb félévente egyszer szoktam megszédülni menstruáció előtt, fejem meg évente ha 3szor fáj....

Ma 2szer megszédültem, ilyen forgó jellegű volt, pár mpig tartott csak, és akkor múlt el mikor "feleszméltem". Előtte meg kb 1 hete szédültem meg, úgy h feküdtem, és néztem a tvt. Mitől lehet ez?

A menstruációm késik 2 hónapja, sose volt pontos, de ez most soknak számít, terhes nem vagyok, viszont stresszes most ez a nyaram, környezetváltozáson fogok túl esni szeptembertől. A szédülés nagyon aggaszt. Front lehet ez, vagy megfog jönni?

2011. aug. 9. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Ami azt illeti, nekem sem szokott megjönni rendesen, mivel vashiányos vagyok. Ha sokáig kevesebb tejterméket eszem (vegetáriánus lévén) vagy kevesebbet iszom, előfordul, hogy szédülök. Az utóbbi időben két napig szédültem, aztán bevettem egy vastablettát, és azonnal elmúlt. Ha nem vagy frontérzékeny, neked is ezt tudnám javasolni. Ha nem jön meg rendszeresen, az egyértelműen vashiányra, vérszegénységre, esetleg stresszre utal.
2011. aug. 9. 19:10
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ! én 19 éves vagyok, 12 éves korom óta menstruálok, de soha nem jön meg rendesen :/ régen volt, hogy fél évig is kimaradt, egyszer fordult elő h csak 1 hetet késett... ezt már kezdem megszokni, ez a szédülés a nagyon aggasztó :( tényleg nagyon ritkán szédülök, de most az elmúlt 1.5 hétbe 3szor fordult velem elő, és olyan volt mintha el akarnék ájulni és körbe forogtam volna
2011. aug. 9. 19:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Alacsony vérnyomás lehet az oka,igyál sokat,napi min 2 litert és menj nőgyógyászhoz,mert az nem normális,ha nem ciklusos a ciklusod!
2011. aug. 9. 21:32
 4/8 sine.lacrimna ***** válasza:

szerintem,körzeti orvoshoz menj először.

Én csak azóta mensizek rendesen hogy megszültem.

Endokrinológus,nőgyógyász, szóval mindenféle kivizsgálás volt és nem találtak semmi kórosat.

Egyszerűen ilyen típus vagyok,hogy későn rendeződik be. Anyukámnak is így volt.

De a szédülést mindenképp megmutatnám háziorvosnak.

2011. aug. 10. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Mind csak tüneti kezelés ami elnyomja a probléma okát, a probléma valószinűleg a túlzott idegmérgekkel szennyezett nyugati olcsó élelmiszeripar, ami elfolytja a hazai egészségeset mindemellett.

Ami a mérgeket hajtja ki a szervezetből, nem csak elnyomja az idegrendszered: aktív szén.

2011. aug. 10. 15:49
 6/8 sine.lacrimna ***** válasza:
:-)
2011. aug. 10. 15:55
 7/8 A kérdező kommentje:
jaj de jó, televagyok idegméreggel! hagyj már ezzel a hülyeséggel, normális válaszokat akartam
2011. aug. 10. 16:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Méregből válaszoltál.

Jó ne hidd el nekem, szedjél valamilyen mesterséges anyagot ellene. Jó lesz azonnal neked!

2011. aug. 10. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!