Mi lehet az oka, ha gyakran szédülök?
Tavaly előtt júniusban évzárón a szemem előtt elkezdett sötétedni, szemcse szerű pöttyök jelentek meg. Anyukám szerint a szám is elkékült. Kimentem leültem, egy idő után jobban lettem. Azóta gyakran szoktam szédülni. Főleg amikor felkelek az ágyból. De múltok iskolában furcsa érzésem volt. Mintha nem teljesen lennék tudatomnál. Nehéz volt gondolkoznom.
Mi lehet ennek az oka?
aha, nekem is voltak ilyen időszakaim, régen inkább.
nekem alacsony a vérnyomásom például. DE a fenti panaszokra általános javaslat: igyál SOK folyadékot és SPORTOLJ rendszeresen.
Rendesen eszel? Nem reggeli nélkül mentél az évzáróra?
Nézesd meg a vérképed is. Egy liter folyadék az kevés egy nap. Az én lányom akkor lett ilyen rosszul az évzárón, amikor nem evett előtte.
nem akarok itt szabályokat mondani, de körülbelül 2,5 liter folyadékra van szüksége a felnőtt szervezetnek naponta. nyáron 3 liter se rossz..
és ez a nincs időd rá- "rossz duma", bocsi. reggelit enni egészséges, és kell a táplálék hogy beinduljon a napod. üres gyomorból honnan merítesz energiát a napra?
ezen kívül, persze hogy nincs energiád, ha gyenge a szervezeted, amit a sport erősít.. és pl. a sport a szívet is erősíti, ami meg ugye a véráramot biztosítja.. aminek lassabb, kevésbé kielégítő működése pedig szintén okozhatja a szédülést, fáradtságot..
bocsi, nem vagyok orvospalánta, de ezt elmagyarázták nekem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!