Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől szédülök? Lent bővebben.

Mitől szédülök? Lent bővebben.

Figyelt kérdés

Amikor fekszek vagy ülök és felállok akkor néha megszédülök és olyan mintha el akarnék ájulni..

Nem sokszor fordul elő de nagyon kellemetlen:S

Mitől lehet ez? Mással is előfordult már??

2009. júl. 17. 15:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Alacsony vérnyomás
2009. júl. 17. 15:22
 2/11 A kérdező kommentje:

16 évesen?

És ez ellen mit lehet tenni?

2009. júl. 17. 15:41
 3/11 anonim ***** válasza:
igen, alacsony vérnyomás miatt. Ez lehet attól, hogy nem fogyasztasz elegendő folyadékot (Főleg ilyen hőségben nagyon fontos!) Velem is gyakran előfordult amikor vízhajtókat szedtem.
2009. júl. 17. 15:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Ja nekem is ez szokott lenni, én 14 éves vagyok. Fekszek, mikor felállok hirtelen sötét árnyék terül elém és alig tudok állva maradni. :S
2009. júl. 17. 15:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Én inkább vashiánynak mondanám. Nálam akkor derült ki amikor elájultam 2x egymás után. Aznap, házi orvos és vérvétel és ott derült ki. Szerintem menj el a háziorvosodhoz és mond meg h. adjon beutalót vérvételre, ott majd kiderül. Remélem segítettem valamennyire. 22/L
2009. júl. 17. 15:43
 6/11 anonim ***** válasza:
A sport segít a vérnyomáson hosszútávon, ha magas, ha alacsony. De ez a szédülés az alacsony vérnyomásra utal. És ez nem függ össze a korral, bármikor lehet magas ill alacsony. Nekem egyébként magas vérnyomásom van, de néha én is megszédülök. Olyankor általában nagyon alacsony. Leülök, kicsit magamhoz térek, és megyek tovább:) Én esetemben mondjuk elég a gyógyszert csökkenteni, te feltételezem nem szedsz semmit. Így marad a sport.
2009. júl. 17. 15:45
 7/11 A kérdező kommentje:

Hát mamég kb. 2 pohár vizet ittam...valószínű hogy attól :S

Köszönöm a válaszokat!

ha még lesz ilyen elmegyek orvoshoz..

2009. júl. 17. 16:04
 8/11 anonim ***** válasza:

16 éves korban ez még természetes dolog. Fejlődésben vagy, és hogyha sokat nőzzél az elmúlt időben, előfordul hogy szédülsz.

Nem értem a többi válaszadót... :S

Igyál sok folyadékot, hogyha nem a folyadékhiány okozza a szédülést, akkor a növés. A növés ellen pedig nem tudsz mit tenni. :)

Jobbulást!

2009. júl. 17. 17:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:S:)
2009. júl. 17. 17:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Előző válaszadó vagyok, bocsi elírtam.

Nem nőzzél, hanem nőttél.

"Hogyha az utóbbi időben sokat nőttél, előfordulhat az ilyen."

Remélem azóta már jobban vagy :)

2009. júl. 29. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!