Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Több napja fáj a fejem, és...

Több napja fáj a fejem, és szédülök is, mitől? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Napok óta, minden délelőtt és minden délután borzalmasan fáj a fejem, és szédülök is. Napközben semmi bajom sincs. De délelőtt és délután minden egyes alkalommal ez van. Nem forog velem minden, hanem inkább ilyen egyensúlyvesztési szédülésnek mondanám. A fejem mintha szét akarna durrani, mintha feszítené valami. Sokszor a tarkóm tájékán érzem. Azt hiszem, ott talán a kisagy található, nem tudom pontosan. Pár nap múlva megyek orvoshoz, remélem nem valami komoly bajom van. Kicsit félek:(
2011. máj. 28. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne félj,szerintem ez a hülye időjárás okozza.Nekem is napok óta fáj a fejem,és néha olyan bizonytalan érzésem van.
2011. máj. 28. 19:30
 2/4 anonim válasza:
ÓÓÓ! nekem volt olyan,h 2 hétig fájt d eelmúlt semmi bajom sincs. Hát ebben a bolond és szélsőséges időjárásban igazán nem nagy dolog ha fáj a fejed. de a legjobb ha kivizsgáltatod! szurkolok,hogy minden rendben legyen neked! :)
2011. máj. 28. 19:33
 3/4 A kérdező kommentje:
olyan fura, igazából azt sem értem, hogy miért ugyanabban az időpontokban jelentkezik, miért délelőtt és miért délután? napközben miért nincs semmi? tuti agydaganatom van, vagy vaalmi durva betegség... teljesen elkeseredtem, úgy félek. egy csomó vizsgálatra küld majd a háziorvosom, már előre rettegek az egésztől. és a holnaptól, hogy kezdődik előlről. reggel felkelek, szédülés. napközben semmi. délután megint. :( utolsónak: megszámoltam, két hete tart nálam is a dolog, és én soha nem voltam fejfájós, sem pedig szédülős fajta. sokszor elindulok valahová, és nekimegyek az ajtónak , mintha nem taláálnám az egyensúlyt.
2011. máj. 28. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne agyalj hülyeségeken, sokan vagyunk ezzel így, ebben az időben meg pláne...nekem 3-4 napja ultra szar a közérzetem szédelgek, felugrál a vérnyomásom, szívdobogásom van, remegek....ez van túl szélsőséges az időjárás és nem bírja a szervezet, plussz még ráparázol és akkor aztán a vegetatív idegrendszer kibabrál az emberrel....
2011. máj. 28. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!