Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy tudnám magammal megutálta...

Hogy tudnám magammal megutáltatni a cigit?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy néha kívánom, ezen kattogok, de igazából mikor rágyújt az ember és az első 2-3 slukk még gyengébb, azoknál igazából nem érzek semmit, de ahogy fogy a cigi, egyre erősebbé válik és már nem kívánja az ember. Azt megfigyeltem, hogyha végigszívom és szívok még egyet, akkor kicsit szarabbul vagyok... Csak sajnos idegesít, hogy 3-4 naponta nagyon kívánom, de igazából csak addig, míg meg nem kapom. Ameddig 0,1-est próbáltam, addig nem éreztem semmit, sok fogyott belőle, amikor arany marlborot próbáltam, azóta van ez. Próbáljak gyengébbet és azt abbahagyni, vagy valami nagyon erőset és hosszút és akkor elundorodnék tőle? Egyébként eddig nem sokat szívtam el, kb. fél év alatt olyan 6 dobozt.
2011. ápr. 24. 14:02
 1/9 szamóca. ***** válasza:

próbálj meg véigszívni sok slágert. ahányat csak tudsz.

lehet odaokádsz, de lehet hogy többet soha nem fogod kívánni :)

2011. ápr. 24. 14:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Egy lányt úgy szoktattak le a cigiről a szülei, hoy adtak neki egy dobozt, hogy az egészet szívja el, és már teljesen nem bírta, és egy életre megutálta.
2011. ápr. 24. 14:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez ökörség, így nem lehet megutálni. Én napi 2 dobozzal szívtam, de leszoktam 1 éve. És simán, csak akarni kell.
2011. ápr. 24. 15:47
 4/9 anonim válasza:
Nekem olyan tippet adtak egyszer hogy tegyel a cigibe hajat vagy körmöt, olyan rossz ize lesz hogy tobben nem fogod kivanni...
2011. ápr. 24. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! ÉN 3 éve füstölök és jelenleg azon vagyok énis hogy letegyem. nekem már megvan a módszerem csak várom a fizum! Remélem befog válni. nem más mint az Elektromos Cigaretta :) keress rá ha még nem hallottál róla! Sok sikert!
2011. ápr. 24. 23:40
 6/9 anonim ***** válasza:
szívj el egy fél(vagy több) dobozzal 1-2 óra alatt.. nekem sok volt... én így szoktam le:) következő napra olyan undorom lett tőle hogy az hihetetlen:D azóta nem gyújtottam rá
2011. ápr. 25. 00:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Amiket itt írtak nem jó módszer, egyszer leültem ismerősömék lakásában és zsinórban két doboz hosszú piros marlborot szívtam el, és semmi, másnap ugyanúgy rágyújtottam. akarat kérdése az egész, mint ahogy a rászoksá is.
2011. ápr. 25. 19:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a klasszikus módszer a legjobb. Egyszerűen letenni és kész. Én 15 éve dohányzom, mindenféle módszerrel próbálkoztam,de csak a vágyat erősítette bennem bármelyik. Sokan mondták már, főleg idősebbek, hogy csak úgy megy ha agyban ráhangolódsz és a következő reggeltől nincs több cigaretta. Ma van a második napom cigi nélkül, segítség nélkül. Az egyetlen segítségem a gondolataim, hogy miért teszem és mi érte a jutalom. Ha erősebb cigire váltottál, azzal csak rosszabb lesz az idők során, mert nagyobb adag nikotinhoz szoktatod a szervezeted. Ahogy kiveszem a soraidból te a kocabagós kategóriát is alig súrolod, tehát még nincs semmi vész. Nem is kívánod igazából a cigit, akkor meg mi a fenének erőlteted? Hagyd el ezt a keveset is, mielőtt még rendszeres dohányos válna belőled, mert akkor már tényleg nehéz lesz.
2011. ápr. 26. 12:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Mivel én épp "leszokós" fázisban vagyok, olvasgatok erről a neten és egy érdekes, ide vágó dolgot találtam (orvosi vélemény) A light cigarettára való átállás nem kevésbé károsítja az egészséget, ha előtte erősebbet szívott a dohányos, mivel mélyebben tüdőzi le, annak érdekében ,hogy a megszokott nikotin mennyiséghez hozzá jusson. Nem garantált, hogy az erősebb cigitől elundorodsz, az is benne van a pakliban ,hogy még többet kívánsz, szóval az lesz a legjobb, hogy elfelejted a cigit, mielőtt az a rendszeres dohányos válna belőled, mint aki pl. én is vagyok/voltam (én is így kezdtem) néha pár szál, aztán napi egy doboz lett belőle. Hidd el, csak eleinte nem bírod végig szívni a Marbit. Ha nem hagyod abba, nem megutálni fogod, hanem hozzá szokni!
2011. ápr. 26. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!