Pénteken megyek mandulaműtétre. Miket kell magammal vinni a kórházba?
én az egész nyarat csaknem kórházban töltöttem
én vittem pizsamát,köntöst,váltóruhát nappalra,tusfürdő,szappan,fogmosáshoz cuccok,ha akarsz,akkor rejtvényújságot,könyvet,
Kedves ma 13:04-es válaszoló, ropit, chipset aligha tud fogni majd enni, ezt tudhatnád, ha tényleg átestél egy ilyen műtéten! :)
Alap dolgok a tisztálkodáshoz, kivéve sampon, mert hajat nem szabad mosni, ha jól emlékszem legalább egy hétig. (engem anno nem figyelmeztetett a doki, a nővér jött be pont véletlenül, kérdezte, hogy mit csinálok. Mondom megyek hajat mosni.. Á nem nem, azt mondta emlékszem, hogy tilos. Gondoltam magamban, ez szép...)
Kell evőeszköz, pohár, törölköző, köntös, papucsok.
Én javaslom a babapiskótát és kiflit. Ezeket beletudod mártogatni tejbe, kakaóba, elázik, és könnyen megeszed. Mi a kórteremben, akiket operáltak is ezeket ettük, plusz minden nap járt egy fagyi délután. :)
Engem nem altattak, de jobb, hogy elaltatnak téged, mert nem volt valami kellemes. Én 20 éves voltam akkor.
Sok sikert, és mielőbbi gyógyulást kívánok!
Hát, nekünk kötelezővé tette a doki a csipsz és társai evését. Pontosan, hogy ezektől gyógyul gyorsabban a seb, nem pedig a krumplipürétől. Persze nem a műtétet követő 1.napon kellett enni, de utána igen.
Bocs, kedves kérdező, hogy nem újból a kérdésedre válaszoltam, hanem kommenteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!