Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Pénteken megyek mandulaműtétre...

Pénteken megyek mandulaműtétre. Miket kell magammal vinni a kórházba?

Figyelt kérdés
2 éjszakát kell bent aludnom.Miket vigyek magammal?
2011. okt. 11. 12:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor már túl vagy rajta:),örülök:)

Hogy vagy?

2011. okt. 14. 11:56
 12/17 A kérdező kommentje:

Igen túl vagyok!

Hát elég furcsa,de túléltem ! :) Altatás és ébredés között nem emlékszem semmire,meg nagyon arra sem,ahogyan felkeltem.. :/ :)

2011. okt. 14. 19:09
 13/17 anonim ***** válasza:

13:30-as vagyok:

Örülök, hogy túl vagy rajta! :) Véletlen engem is Fehérváron operáltak. :) Minden rendben? ki operált? Gyógyulgass, és pihenj sokat.

2011. okt. 15. 18:49
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom,de egy hölgy. :) Fiú vagy vagy lány? Mennyi idős vagy? :)
2011. okt. 15. 19:21
 15/17 anonim ***** válasza:

Én 28 éves nő vagyok. Amikor engem műtöttek, még egy hétig kellett bent lenni. Bár lehet, hogy te közelebb laksz Fehérvárhoz, mint én, s ezért jöhettél ki előbb. Bár a közel 10 év alatt sokat változott az egészségügy is.

Hogy megy az evés? Csak finoman próbálkozni ám! :)

Emlékszem másfél héttel a műtét után rántott húst kívántam. Férjem meg is csinálta nekem. Nagyon nehezen tudtam csak enni belőle, egy egész nem is ment le. Maradt a leves, és a tejbepapi. :) Persze nem vagyunk egyformák. Pont nyár volt, és a szülinapom napján operáltak. A doki még viccelődött is, hogy a tortámat majd ők eszik meg. Amikor előjegyeztek műtétre, nem is gondoltam én ilyesmire, hogy az pont a szülinapom.. Aztán végül is mindegy volt, mert túl éltem.

2011. okt. 17. 05:27
 16/17 A kérdező kommentje:

Én kb. 50 km-re lakom Fehérvártól :)

Hát az evés már elég jól megy,amit tudok eszek,már ettem brassóit,borsólevest,spagettit,szendvicset,krémest,rántotthusit,meg feles borsófőzeléket.Inni csak vizet iszok.Pont a szülinapod napján? Huh... :)

2011. okt. 17. 13:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy offolok de erre a kérdésre úgyse jön válasz. Szóval ha nem haragszol akkor megkérdezném, hogy milyen okból vették ki? Utána már nem volt gondod vele? Csak azért kérdezem, mert nekem 2 havonta van mandulagyulladásom, most is már másfél hete be van gyulladva pedig, ilyenkor már rég iskolában vagyok, és most meg nem. Nagyyon nem jó ez a sok lemaradás :-( főleg, hogy még fáj is :-( válaszodat előre is köszönöm :-) 13/L És tényleg bocsi az OFF-ért.
2012. jan. 17. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!