Pénteken megyek mandulaműtétre. Miket kell magammal vinni a kórházba?
Szia!
Akkor már túl vagy rajta:),örülök:)
Hogy vagy?
Igen túl vagyok!
Hát elég furcsa,de túléltem ! :) Altatás és ébredés között nem emlékszem semmire,meg nagyon arra sem,ahogyan felkeltem.. :/ :)
13:30-as vagyok:
Örülök, hogy túl vagy rajta! :) Véletlen engem is Fehérváron operáltak. :) Minden rendben? ki operált? Gyógyulgass, és pihenj sokat.
Én 28 éves nő vagyok. Amikor engem műtöttek, még egy hétig kellett bent lenni. Bár lehet, hogy te közelebb laksz Fehérvárhoz, mint én, s ezért jöhettél ki előbb. Bár a közel 10 év alatt sokat változott az egészségügy is.
Hogy megy az evés? Csak finoman próbálkozni ám! :)
Emlékszem másfél héttel a műtét után rántott húst kívántam. Férjem meg is csinálta nekem. Nagyon nehezen tudtam csak enni belőle, egy egész nem is ment le. Maradt a leves, és a tejbepapi. :) Persze nem vagyunk egyformák. Pont nyár volt, és a szülinapom napján operáltak. A doki még viccelődött is, hogy a tortámat majd ők eszik meg. Amikor előjegyeztek műtétre, nem is gondoltam én ilyesmire, hogy az pont a szülinapom.. Aztán végül is mindegy volt, mert túl éltem.
Én kb. 50 km-re lakom Fehérvártól :)
Hát az evés már elég jól megy,amit tudok eszek,már ettem brassóit,borsólevest,spagettit,szendvicset,krémest,rántotthusit,meg feles borsófőzeléket.Inni csak vizet iszok.Pont a szülinapod napján? Huh... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!