Ha Olaszországba utazunk busszal nyaralni, és viszek magammal egy kis marihuanat, mennyi az esélye hogy elkapnak vele útközbe?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 13:24
1/13 anonim válasza:
Nem tudom. Próbáld ki. Legközelebbre jó tanulság lesz :)
2/13 A kérdező kommentje:
nemtudom.végülis felszállunk a buszra,milyen okból kutakodnának a táskámba?ha megállítanak nemhinném hogy végig fognak nézni midnent.
2010. jún. 5. 15:48
3/13 anonim válasza:
Esélyes, és kis mennyiséggel nem érdemes kockáztatni, mert ugyanúgy megb.sznak, mintha lenne nálad 1kiló.
Inkább próbálj meg kint venni.
4/13 anonim válasza:
Az olaszok néha szoktak azzal szórakozni, hogy közúti ellenőrzés során külföldi turistabuszokon néha "végighúznak" egy kutyát, pont az ilyen esetek miatt...
5/13 A kérdező kommentje:
értem,akkor inkább nem kockáztatok :D
köszi a válaszokat
2010. jún. 5. 18:38
6/13 anonim válasza:
Ha nem sajnálod akkor próbáld meg olyan helyre rakni, ahol ha megtalálják, akkor nem tudják rábizonyítani, hogy a tiéd...
7/13 anonim válasza:
Tudok egy egyszerűbb megoldást: SZOKJÁL LE RÓLA!
8/13 A kérdező kommentje:
én is mondok valamit : Nem vagyok rászokva!:)
2010. jún. 7. 00:14
9/13 anonim válasza:
Másodiknak:
Hát ember te nem vagy képbe a joggal azt látom.
Ha kis menyiséggel viszel, akkor beadhatod a bíroságnak, hogy neked kell és ez is az igazság. Ha átviszel egy kilót, annál már valószínübb ,hogy nem te fogod elszívni az egészet, szóval sokkal komolyabb bünetés jár érte.
10/13 A kérdező kommentje:
ez így van.
2010. jún. 9. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!