Mondanátok olyan növényt mondani amit ha elszivok jokedvem lesz? A marihuanát ne azt ismerem.
a salvia az flash.én csak sima levelet szívtam pipából, nem haluztam, de vicces volt.amúgy a kérdező kérdésére senki nem adott normális választ mivel azt kérdezte (gondolom én) hogyha kimegy a mezőre akkor mitől tudná szétcsapni magát aznap eset.
1, angyaltrombita: teát kell csinálni belőle, hatalmas élmény, viszont rendkívül mérgező.
2, macskamenta: fúú ezt nem tudom de biztos jó.
3, hajnalka: magját kell megenni, és a benne lévő LSA miatt rendkívül pszichoaktív természetes vegyület aminek hatása nagyban hasonlít az LSD-hez.ez is lehet vicces, csak nem mindegy milyen hajnalka magját használod, csak pár fajta van ami tartalmaz lsa-t de kb. 200 magot be kell nyomnod.
4, mák:lehet teát főzni belőle (ezt régen is alkalmazták) mert nyugtató, és altató hatású, ha a gumóját megkarcolod, a fehér váladékból készül az ópium, és az összes ópiát származású drog (morfium, heroin) is innen nyerhető.
most ennyi jutott az eszembe, de csak olvass utána interneten.
De az angyaltrombitával is vigyázni kell, szintén ugyanaz a közeli rokonom 8virágot főzött ki és azt itta meg, eltévedt a saját szobájában szó szerint. Az esze tudta, h mi merre van, de a teste nem engedelmeskedett. Szóval koordinációs zavarokat okozhat. Hajnalka meg vagy bejön vagy nem.
Viszont: van a környéketeken olyan biobolt, ahol füstölőket árulnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!