Ma egész nap furán vagyok, nagyon melegem van, nem tudok mit kezdeni magammal, rossz érzésem van. Ez a hőségtől van? Csak én vagyok ezzel így?
Nem csak te vagy így vele! Én is napok óta szenvedek és őszintén szólva nem tudom az okát. Folyton az jár a fejemben, hogy semmi okom problémázni, mégis úgy érzem, mintha valami bajom lenne az egész világgal. Egyik percben minden oké, másikban semmi sem jó.
Ne aggódj, elmúlik! Addig pedig próbáld magad lefoglalni valamivel, én épp Honfoglalózni készülök!
Utolsótól kérdezném, hogy amikor ebédel, akkor belegondol, hogy a világ sok táján éheznek?
Kb. ugyanennyit ért a hozzászólásod! Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb és lehet, hogy valaki a tűző napon dolgozik, de attól még érezheti szarul magát az is, aki irodában ül, nem? Nem kifejezetten a hőségtől, lehet ezer oka, hogy rosszul van!
21:21-nek!
Első hozzászóló vagyok. Szívesen elcserélném az egészségügyi nyavalyáimat, amit a meleg még csak fokoz aszfaltozási munkákra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!