Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosok! Ha tehetnétek,...

Dohányosok! Ha tehetnétek, milyen cigit szívnátok?

Figyelt kérdés

Lenne néhány kérdésem, válaszolnátok rá?

1. Milyen cigit szívsz most? Mennyit belőle? Miért ezt választottad?

2. Milyen lenne az az ideális cigi, ami kb. 700 forint alatt van és rendszeresen azt megvásárolnád napi fogyasztásra? Miért ezt választanád?

3. Az is érdekel, hogy azok, akik még nem 18 évesek, ők honnan szereznek rá pénzt, mert szerintem eléggé drága mulattság és hogyha minden tanóra közti szünetben kimennek, az nem 2 forint havonta. :)

4. Ha tudtok, akkor nemet, kort is írjatok, meg hogy kb. mióta szívjátok! :) Egyébként megbántátok, hogy rászoktatok? Ha lehet, indokoljátok! :) A többieknek hogy vallottátok be? (család, barátok, iskolában, ismerősök, stb.) Hogyan fogadták?

Köszönöm szépen! :)

2011. ápr. 21. 01:06
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

13:00-s

Tipikus primitív válasz. "Nem tudod élvezni az életet.", "Egyszer élünk!". Majd ha 50 évesen kemóra jársz akkor élvezd az életet. Ismerősi körömben többen lettek tüdőrákosok, nem csak a mániám a cigi ellen beszélés, hanem tapasztalat!

Ezt nem veszekedésnek szántam! :-) És most már tényleg nem írok vissza.

2011. máj. 18. 09:11
 32/33 anonim ***** válasza:
vélemény a winston lightsról: erdélyi vagyok, nálunk kapható, ráadásul pont, hogy a legolcsóbb cigi. Nem rossz, de jobb is van
2011. szept. 14. 20:40
 33/33 anonim ***** válasza:
és én voltam a rothmannsos és a chesterfieldes is, az is van itt románországban:)
2011. szept. 14. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!