Dohányosok! Ha tehetnétek, milyen cigit szívnátok?
Lenne néhány kérdésem, válaszolnátok rá?
1. Milyen cigit szívsz most? Mennyit belőle? Miért ezt választottad?
2. Milyen lenne az az ideális cigi, ami kb. 700 forint alatt van és rendszeresen azt megvásárolnád napi fogyasztásra? Miért ezt választanád?
3. Az is érdekel, hogy azok, akik még nem 18 évesek, ők honnan szereznek rá pénzt, mert szerintem eléggé drága mulattság és hogyha minden tanóra közti szünetben kimennek, az nem 2 forint havonta. :)
4. Ha tudtok, akkor nemet, kort is írjatok, meg hogy kb. mióta szívjátok! :) Egyébként megbántátok, hogy rászoktatok? Ha lehet, indokoljátok! :) A többieknek hogy vallottátok be? (család, barátok, iskolában, ismerősök, stb.) Hogyan fogadták?
Köszönöm szépen! :)
1. nagyon változó. a szürke bondtól kezdve, a piros marlboron át, a djraum cherry-ig mindent szívok. Bár már lassan egy hete kék philip morrist tolok. Napi 12-14 szál elmegy.
2. dunhill, davidoff, marlboro, hisz ezek most mentek le 700 Ft alá.
3. szűlöktől kapott pénz, és meló.
4. lebuktam és engedték, de mostmár februárra lekellett volna szoknom, ergó most már nem bukhatok le.
16/F
48-as mért szólod le azokat akik olcsóbb cigiket szívnak?? Mi van akkor, ha nekik az jön be??
1. töltött cigarettát (Joker dohánnyal); 3-8/nap; ez volt kéznél
2. arany marbit; szinte minden barátom azt szívja és azt mondják, hogy az a legjobb
3. A szüleim is dohányoznak (tőlük vettem a töltögetős ötletet) és néha megkérnek, hogy töltsek nekik. ilyenkor néhányat elteszek magamnak. nameg ha nincsenek otthon akkor meg csak magamnak töltök
4. 17f és kb 12 lehettem amikor elkezdtem; Egy pillanatig sem bántam meg, mert azóta mintha jobb lenne az életem (nem tudom megmagyarázni hogy miért, de úgy érzem hogy jobb)
a barátaimmal majdnemhogy egyszerre kezdtünk el cigizni; az osztálytársaim meglepődtek, mert jó tanuló voltam (kb 4,89 volt az átlagom) és ezért nem számítottak rá; a szüleimnek nem mondtam el (minek a balhé)
nincsmit :)
Azért tettem fel a kérdést, mert érdekel, hogy ki milyet szeret szívni... :D Egyébként azt vettem észre, hogy az arany marlborora rámondják, hogy mennyire jó, közben énnekem állandóan köhögnöm kell tőle és annyira nem is jó, de a kék multival úgy vagyok, hogy nem érezni, hogy ilyen erős, nem köhögtet...
Kedves utolsó, a többiek reakciója mi volt ez után? :D Hasonló cipőben járok én is, csak 19 vagyok :P, elkerültem itthonról, kipróbáltam, megtetszett... Aztán nem tudom, hogyan kellene otthon bevallani, bár anyum cigizik... Igazából még szerintem a barátok sem tudják, tetszik az egész, jó alkalmanként, csak néha úgy vagyok, hogy elképzelhetetlen, hogy naponta többet szívjak... (mert csak alkalmanként, de akkor elmegy néhány...)
A válaszokból egyértelműen kiderül, hogy a szülők felelőtlenségének és rossz példa mutatásának mekkora szerepe van abban, hogy a mai fiatalok később egy, a társadalombiztosítás számára hatalmas többletköltségeket jelentő generációvá alakuljanak. De egy dohányos szülő hogyan mondaná mégis a gyerekének, hogy "ne cigizz, mert az káros és a jövőbeni betegségeid csak terhet jelentenek a társadalom számára, és a nemdohányosok is fizetik az orvosi kezelésedet!". Hiteltelen. Be kellene tiltani minden dohányterméket, vagy legalább külföldi példára 5-szörösére emelni az árukat. Azon gondolkozol, hogy lepontozz? Tedd, ha BIZTOS VAGY BENNE, hogy rosszat akarok és a dohányzás nem is ártalmas semmilyen szempontból.
Javaslom Allan Karr - Rövid úton leszokni a dohányzásról című könyvét hanganyagokkal együtt. Le is lehet tölteni, sőt ha írsz a krisztian.777@gmail.com címre, szívesen el is küldöm!
12:50 es!
A F***t érdekli hogy káros!
egyser élünk!
Kell élvezni az életet.
Attol hogy te nem tudod élvezni az életet a te hibád,nem a mienk.
Nem kérek visszairást,nem akarok veszekedni!
1. Töltöttet. Piros GoldenGate. A mennyiség változó(5-10szál, ha kimegyek sörözni, megvan 20-25 is).
2. Ez nagyon bejön, elég erősre csinálom. Ha bolti cigi, akkor piros Viceroy, 100as Kent, fekete Dunhil, Rothmans, Piros Chesterfield.Szeretem az erős cigit, ezeknek jön be az ize.
3. Suli mellett dolgozom, napi 1-2 órát és jól fizet. Ebből megvan a reggeli kávé,a napi cigi, pénz 1 új gatyára stb. csak be kell tudni osztani:) Sz-leimnek egyetlen kikötése volt, hogy szedjem össze rá a pénzt.
4.17F. 5 éve szivom, nem bántam meg, nem akarok "leszokni". Volt másfél év szünet, le tudtam tenni gondolkodás nélkül. Szerintem ez a rászokás gyenge jellemet igényel.
KEDVES 17:53 as :)
Hol lehet kapni Rohmans-t és Chesterfield et?
Légszives megtudnád mondani,(mert nagyon érdekelne)?:)
köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!