Dohányosok! Ha tehetnétek, milyen cigit szívnátok?
Lenne néhány kérdésem, válaszolnátok rá?
1. Milyen cigit szívsz most? Mennyit belőle? Miért ezt választottad?
2. Milyen lenne az az ideális cigi, ami kb. 700 forint alatt van és rendszeresen azt megvásárolnád napi fogyasztásra? Miért ezt választanád?
3. Az is érdekel, hogy azok, akik még nem 18 évesek, ők honnan szereznek rá pénzt, mert szerintem eléggé drága mulattság és hogyha minden tanóra közti szünetben kimennek, az nem 2 forint havonta. :)
4. Ha tudtok, akkor nemet, kort is írjatok, meg hogy kb. mióta szívjátok! :) Egyébként megbántátok, hogy rászoktatok? Ha lehet, indokoljátok! :) A többieknek hogy vallottátok be? (család, barátok, iskolában, ismerősök, stb.) Hogyan fogadták?
Köszönöm szépen! :)
1. Fehér Dunhill; ha idegesebb vagyok napi fél-1 doboz, ha nyugodt vagyok napi 3-7 szál; imádom az ízét, jóféle dohány van benne:)
2. a fehér dunhill perpill 620, de még jó az arany malbi, kék multi
3. zsebpénz, vagy van nálunk 1-2 gazdag kölök, aki mindig ad nekünk. meg nálunk ez van h úgy megy, h mindenen osztozunk, ha az egyikünknek van, ad, és megtérítjük neki, stb:D
4. 17/lány; nem bántam meg, de korom ellenére nincs lenézésem a nemdohányosokkal szemben, szóval nem menőségből dohányzok, hanem mert jólesik; megbánni MÉG nem bántam meg, ahhoz képest ahogy kezdtem, már kevesebbet dohányzok, anyám tudta kezdettől fogva, apám előtt lebuktam:D iskolában basztatnak vele, tanárok is, de nem érdekel:D
1:benzon heti1 doboz. Mert ez a boltban a legolcsóbb.
2:Marlboro mert már annyit halottam róla de nincs pénzem rá
3:zsebpénz
4:kort nem írok! lány , nagyon megbántam( szerencsére már 1 hete nem gyújtottam rá) mert kezdtem büdös lenni, a kezem sárga lett a fogam is.A barátaimmal kezdtem el,családban csak a nővérem tudja. Az iskolában senkit nem érdekli. A nővérem kicsit kiakadt de azért adok neki a halgatásáért.
1. barna szofi, kb 1 dobozzal naponta
2.kék bonddal kezdtem, de az annyira nem jött be, amugy nálam az ár mindegy, de barna szofin kívül nem szívok mást
3.én 17 éves lány vagyok és suli mellett dolgozom, szóval onnét van pénzem
4.kb két éve kezdtem és nem bántam meg. Szüleim úgy tudták meg hogy ismerősök láttak cigizni és rákérdeztek anyuéknál, hogy tudják-e hogy cigizek, de mondták, hogy az én dolgom, nem szólnak bele. Barátok azok természetesnek veszik, többségük cigizik.
1.Szürke Dunhill,mert szerintem ennek a legjobb az íze.Kb napi 10-20 szálat.
2.Mivel ez most 700 ft alatt van,nekem ideális.Jó az íze,igényes a csomagolás,egyszerűen jó kézbe venni.
4.21/L
2 éve dohányzom
Megbántam,mert súlyosbította a meglévő egészségügyi problémáimat.
Zöld női ld-t, vagy bondot szívok. Naponta 1-2 szálat. Kipróbáltam többfélét is, és azért álltam rá először a mentolosra, mert nem annyira érződik rajtam, az a tömény cigarettaszag, és az íze is finomabb.
Ha nem lenne olyan káros, és erős, akkor diarumot szívnék, egyszer kipróbáltam, és finom volt, meg egy szálat elszívtam, utána kívántam mégegyet az íze miatt csak, de a 2.ba beleszívtam kb 2-3 slukkot, és utána napokig nem gyújtottam rá. Mondjuk egy doboz több mint 1000 ft, ami belefér a 700-ba az nekem a női zöld ld, vagy bond.
Aki még nincs 18 éves, nekik is kiadják már a legtöbb helyen, és zsebpénz-függő, de nem egy olyan ismerősöm van 18 év alatt, akinek tudják a szülei, és kap külön "cigi-pénzt", vagy az anyjáéktól vesz..
Egyébként 19/L vagyok, és igen, megbántam, h rászoktam, de már jóval kevesebbet szívok, mint mikor rászoktam, és ugy gondolom, h letudnám rakni, ha nagyon szeretném, mostanában csak akkor gyújtok rá ha ideges vagyok.
Kb 16 éves korom óta dohányzom, a szüleim előtt lebuktam, ők nagyon nem szeretik, rosszul fogadták, a baráti társaságot nem nagyon érdekli, a család többi tagja a szüleimen, és a tesőimon kívül szerintem nem is tudja. (:
Érdekes, mindenki tudja, hogy milyen egészségügyi problémákat okoz, mindenki tudja, hogy büdös lesz tőle, sárgák lesznek a fogai stb. Mindenki le tudna szokni, HA akarna. Aztán mégsem szokik le senki. :)
ti tudjátok...
1 kék vagy narancs pallmall,kék bond,ld.kéthéten 1-10szál között.mert iszonyat jó:)
2 bond pallmall victory.mert olcsó és jóók.
3 nem vagyok 18.zseppénzből.bnőmtől (16/L) vagy pasim keresztanyától:P!(télleg:))
4 12-15/L.szeptemberbe elösször.egy kicsit megbántam.mert ha nem szivok 1hétig rohadt ideges leszek..:S.
anyám meglátott szal leorditotta a fejem,apámat nem érdekelte. ismerőseim örültek.iskolára megteszek mit mond.:)
1. Winston Lights.kb 1 doboz/Hónap.Mert ez elegáns és nem a csórók cigije.És nagyon finom.
2.olyan számomra nics.Amit veszek az mind Duty Free shopból veszem.(a Winston-t kivitték 2003 ba magyarból).De ha kéne választanom akkor Marlboro Lights.
mert ez legalább még finom és jól is néz ki.(Bár általába a Marlboro Lights ot is Duty Free ből rendelem)
3.Hát elég gazdag családból származom(Apukámék részéről)szoval ő rendeli küldöldről.
4.18/F.Néha néha szivom nem folyamatosan.
és kicsit se bántam meg mert a Winston KIRÁLY :P
az ilyen Bond ,Viceroy ezek munkás cigik és szerintem k@rva szarok(Akik azt szívják azoktól előre is bocsi)
Legközelebb ezekben az országokban: Ausztria,Ukrajna ,Románia,Olaszország :)
De sokkal jobb Duty Free Shop bol rendelni :P,
és még gyászkeret nélküli is ha onnét rendeled(átalában) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!