Hogyan segítsek nekik?
Anya már 1 éve leakarja tenni a cigit mert rábeszéltem de mostmár ebben az évben nagyon akarja mert drága is és tudja hogy káros az egészségre(az övére és enyémre is).Csak az a baj hogy a párja is cigizik ő is le akarja tenni csak mindig amikor kimegy cigizni akkor anya is megy vele.
A lényeg hogy hogy segíthetek nekik hogy könnyebb legyen és gyorsabb?
tudsz privátot írni :)
ott van a kérdésnél hogy privát e-mail a kérdés írójának vagy ilyesi :)
Elég hogyha rákérdezel,hogy szeret-e?
Mond meg neki,hogyha azt mondja(márpedig tuti,hogy azt fogja mondani),hogy szeret,és akk te pedig mond neki azt,hogy nem hiszed,mert akk tuti,hogy nem lenne öngyilkos a lánya szeme láttára! És még azt is tedd hozzá,hogy miért akarja,hogy a lánya ilyen fiatalon ott álljon a koporsójánál,és sírjon!
Ez sztem tuti beválik! :)
Légyszi majd írd meg,hogy sikerült-e! :)
hát megpróbálom de egyszer már kérdeztem h mért akar öngyilkos lenni és elég csúnyán reagált...ezt mondta(mérgesen):
-Tudod mit?Ha nem hagyod ezt abba akkor bemegyek a boltba,veszek 2 dobozzal és mindet elszívom egymás után!Ez az öngyilkosság!
Meg azt mondja ha szóba hozom a témát hogy akkor én meg mondjak le a chips-ről meg fagyiról :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!