Mit gondoltok arról ha egy lány dohányzik vagy esetleg füves cigit szív?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményekre... visszataszító, elmegy, vagy semmi baj vele...hmm?2011. márc. 13. 20:24
11/21 A kérdező kommentje:
egye fene, én is válaszolok :) 6 éve dohányzom. fekete marlboro vagy davidoff, különleges napokon piros lucky és a djarum black rajongója vagyok :) attól függ milyen napom van, vagy merre járok, de egy fél doboz átlagosan eltűnik.
2011. márc. 13. 21:15
14/21 anonim válasza:
egyik se jön be, én is leszokoóban vagyok.
15/21 anonim válasza:
Tudod, itt nem azzal van gond, hogy rágyújtasz-e, és ez zavarja-e a srácot, hanem azzal, hogy nemdohányzóként dohányossal csókolózni pl. elég brutális élmény. Soha többet. Undorító, keserű íz, mindent érzel, csak azt nem, amit kéne...
16/21 anonim válasza:
Ő dolga. A cigi valamennyire hátrány lenne nálam, a fű viszont inkább előny.
17/21 anonim válasza:
és egy 24 éves szuper pasiról beszélünk, aki helyes, okos, intelligens és mégsem!?
talán éppen azért nem, mert helyes, okos, intelligens...
19/21 anonim válasza:
A huszonéveseket is zavarhatja a dohányfüst. Az, hogy fiatal, nem jelenti azt, hogy igénytelen is. A dohányzás lumpenproli szokás, amire az önbizalomhiányos emberek szoknak rá. Én is dohányoztam egy rövid ideig, szintén önbizalomhiány miatt, de hamar leszoktam, mert én magam tartottam undorítónak a dolgot. A cigizés kulturáltabb körökben egyre inkább égő és megvetendő dolog lesz, mert egyre elterjedtebb az a nézet, hogy az alacsonyabb társadalmi osztályokat jellemzi ez a szokás (ezt egyébként kutatások is alátámasztják). Igazán jó és egyben értelmes pasid nem lesz, amíg dohányzol, ez van.
20/21 anonim válasza:
Akkor te csak alkalmi dohányos vagy a mai lányok többsége mininum 2 dobozt dohányzik egy nap,de azok a szép,intelligens lányok,a csúnyák nem dohányoznak,meg sem érdemlik. Engem csak a szép és dohányos lányok érdekelnek,utálom,ha valaki dohányzásellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!