Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos számotokra, hogy a kiszemelt lány/fiú, akivel össze akartok jönni, dohányzik-e?
Hááát..Én nem igazán szeretném,hogy a barátom cigizzen..Vagy legalábbis rágózzon utána,mert nem túl kellemes,ha cigizik,és utána csókolzunk.:S
L.15
Igen mert a nemdohányzók annyit tudnak rinyálni h az félelmetes XD
17/F
Hát nem ez fogja eldönteni egy csajnál, hogy bejön-e vagy nem. Természetesen jó pont ha nem cigizik, ugyanis ahogy az első válaszoló írta, nagyon rossz utána vele csókolózni :S
19/F
2.válaszolónak írnám:
Attól még,hogy vki nem cigizik,nem biztos,hogy sokat rinyál.Vagy ha sok a gondod,sporttal is le lehet vezetni a feszültséget,ráadásul az egészséges is.(;
1.válaszoló voltam
16:41 Igazad van, tisztelet a kivételnek! Csak nagyon nagyon kevés kivétel van :D
A sport am teljesen más...
Sztem ha vki sokat rinyál,utána elkezd sportolni,akkor már nem a gondokra figyel.Sokan azt hiszik,hogy a cigi lenyugtatja őket.Közbe ez nem igaz,csak elhiszik,és utána tényleg lenyugodnak.:D
Én így értettem.:)
Én cigizek és sportolok, és tényleg mindkettő jó feszültséglevezető de teljesen más!!! Nem lehet a cigit sporttal helyettesíteni vagy a sportot cigivel.
Meg amúgy is óraközi szünetekben meg buli közben kezdjek el focizni vagy mégis hogy gondoltad? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!