Káros az ha valaki 14 évesen dohányzik? Lány vagyok
Ezt most komolyan?
nem =.=
még szép.
Egy felnőtt ember számára is nagyon káros, hát mgé egy fejlődő szervezetre...
káros mert nemfogsz nőni annyit mint 1 normális nem dohányzó ember
lényegtelen h mennyit szívsz, már 1 szar szál cigiben is hatalmas méreg van. :)
Az Anyukám is 14 évesen kezdte. Most 55 és már 2x megjárta a Korányit (Tüdőszanatórium), sokszor fullad. Nagyon nehéz mérsékelnie az adagot, letenni nem tudja. Vagy nem akarja...
A Te döntésed.
Biztosan menő dolog, de ér annyit? Az a felnőtt, aki nemet tud mondani, a többiek véleménye ellenére!
Figyelj,a cigi magában nagyon káros.A kor nem lényeg.Ne kezzd el,ha már megtetted akkor pedig szokj le róla,most még könnyebb mint évek múlva...gondolj a jövődre.
14/L
Ohhh.....A cigi egyaltalan nem meno.A cigi karos,lehetsz akarhany eves is.Ugyanugy hat a szervezetedre.Foleg h 14 vagy,megrosszabb.Fiatal vagy,es novesben vagy...De ha cigizel nem fogsz majd olyan tempoban fejlodni mint a veled egyidos lanyok.
En 16 eves vagyok,es körülöttem szinte az összes baratom cigizik.En is cigiztem.De egy nap ugy döntöttem h leteszem a cigit,megmutatom nekik h mi a helyes.Büszke is vagyok magamra h sikerült leszokjak.Egyaltalan nem meno a cigi,inkabb ciki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!