Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Káros az ha valaki 14 évesen...

Káros az ha valaki 14 évesen dohányzik? Lány vagyok

Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
Igen az. Ne szívd attól nem leszel menő vagy nagylány ráadásul később magadon is tapasztalni fogod a káros hatásit.
2009. máj. 28. 17:03
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

hülye pi csa.. erre csak ezt tom mondani :D 15f vagyok. utálom 14 éves cigizős csajokat :D csókolózni sem lehet velük. tiszta büdös a pofájuk.

amúgy nincs korhoz kötve: mindig káros a dohányzás

2010. ápr. 21. 17:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz avval,aki szid,oltogat ezèrt. Ès,ha akarod csinàld nyugodtan ès ne kèrdezz ilyeneket,ha elkezdted,le ne tedd,ha egy fiù osztàlytàrsadnak ez tetszik ès tèged akar,jöjjél össze vele. A kàros szöveget be ne vedd,az csak a birkàknak van,ha igazàn kitartasz mellette,akkor soha nem fogod abbahagyni. Ha anyukàd engedi,hogy a lakàsban is ràgyùjts,akkor mègrendesebb. Ha pedig meg is veszi neked,akkor legyèl büszke rà ès szeresd. Èn szeretem a dohànyos lànyokat ès ha a baràtnőm lennèl mindenhol megengednèm,hogy cigizz,ès vennèk neked minden nap. Legyèl büszke rà,mert nagyon szexik a dohànyos csajok,ès öröm ràjuk nèzni,imàdom őket.
2017. dec. 11. 21:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Aki lehülyèz,az nèzzen mèlyen magàba ès gondolkodjon el,annak nem valò semmilyen nő.
2017. dec. 11. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!