Mit gondoltok arról ha egy lány dohányzik vagy esetleg füves cigit szív?
Nőként én magam is dohányzom, bár egy évre letettem (baba+szoptatás). a férjem szintén dohányzik. Anno volt egy olyan fiúm akit zavart, előtte nem cigiztem, és ügyeltem,hogy ne legyen cigiszagom.
Füves cigi. Nos én ellene vagyok. A baráti társaságomból nem egy ember rászokott (rá lehet szokni) és végig kellett néznem ahogy a legjobb barátnőm leépül, egy idő után már nem volt neki elég a füves cigi okozta boldogság, keményebb szerek után nyúlt. A kapcsolat megszakadt, utolsó infóm róla, hogy Pesten dolgozik prostituáltként.
Semmi baj a kiváncsiságért:)
Hát igy nem is tudom leirni...
Szerintem szexi ha van 1 adott lány aki napi 1-2 dobozzal szív, és kitart a döntése mellett, hogy látja magán hogy hogy teszi tönkre a cigi de neki megér ennyit és ugy ezek miatt. tényleg nem leet leírni :S :PP
Én is dohányoztam nőként.Amióta nem dohányzom,számomra a dohányzó nők többsége visszataszító,mert nem egyszer tapasztaltam hogy egy fiatal lány agyonsminkelve,feltupírozott hajjal,divatos ruhában megjelenik,de dől belőle a cigiszag.Ilyenkor ez jut eszembe hogy "te jó ég! én is ilyen büdös cigiszagú voltam"
A füves cigit meg azért tartom visszataszítónak,és azért ellenzem,mert drog..és a drog totál le tudja építeni az embert..
értem! én is úgy gondolom, hogy mindenkinek a maga döntése :) bár én találkoznék ilyen sráccal..
sokáig ismerkedtem, majd ma randiztam egy sráccal, és megkérdeztem nem zavarja-e ha rágyújtok. ez ilyen formaság, eszembe nem jutna, hogy egy ma huszonévest zavar, ha valaki rágyújt mellette. a fiú azt mondta, nem örül neki, ő még nem járt olyan lánnyal, aki dohányzik, mert visszataszítónak tartja.... és egy 24 éves szuper pasiról beszélünk, aki helyes, okos, intelligens és mégsem!? nagyon rosszul esett :( ezért tettem fel a kérdést, kíváncsi vagyok, ki hogy áll hozzá...
Viszont én megkérdhetem hogy mennyit és milyet szívsz kedves kérdező??
/am first voltam/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!