Mit szoltok az uj cigi torvényhez?
Én még azt is törvénybe hoznám, hogy csak CSIKKTÁROLÓVAL EGYBEÉPÍTETT DOHÁNYOS DOBOZBAN LEHESSEN FORGALMAZNI A CIGIT!
Magyarul a cigisdobozt kötelező lenne elfelezni, és csak fele annyi ciginek jutna benne hely, a másik felét üresen kellene hagyni a csikkek számára!
TERMÉSZETESEN VÁLTOZATLAN ÁRÉRT!!!
Én dohányzok, éttermekkel, sörözőkkel nem foglalkozok,heti 6 nap munka után nem épp szórakozni,rohangálni szeretnék.
Buszmegállóba cigizés... Aki séta közben cigizik és elmegy egy buszmegálló elött azzal mi lesz?
Kedves anonym akárki!
Befejeznéd itt az emberek fikázását??? Én próbáltam intelligensen leírni, hogy mi a véleményem.
Attól, hogy valaki dohányzik, még nem rossz ember. Más drogozik, vagy iszik, esetleg tudatmódosító szerekkel él. Én nem bántok senkit, mert nem vagyunk egyformák.
Mindig a dohányosoknak ugranak a nem dohányosok. Fogadjuk már el egymást olyannak, amilyen.
Jön a törvény és kész, betartjuk, aki nem, az meg fizet. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!