Mit szóltok hozzá?! Lehet hogy az SzTK mégiscsak "biztonságosabb"? Ott nem lehet preparálni legalább a vizsgálót. Ja és kötelezően jelen van az aszisztens.
Vizsgálat közben titokban fotózta pácienseit a nőgyógyász, aki 3 ezer pácienséről közel 35 ezer felvételt készített.
Manapság a jó és megbízható nőgyógyász drága kincs, tudják ezt azok a nők is, akik a napokban tudták meg, orvosuk éveken át rajtuk keresztül elégítette ki beteges fantáziáját – írja a német hírportál, a Stern. A németországi Schifferstadtban praktizáló 56 éves orvos 2008 óta készítette a titkos felvételeket, amiket a számítógépén gyűjtött. A vizsgálót is direkt úgy rendezte be, hogy mindig kettesben legyen a pácienssel, a fotózás pedig ne legyen feltűnő.
Asszisztense mégis gyanút fogott, és a rendőrséghez fordult segítségért. A képeket és a kamerát hamar megtalálták, az ügy kivizsgálása azonban még folyamatban van, a nőgyógyász segítségével a fotókon szereplő pácienseket most azonosítja a rendőrség.
7:51
Valószinüleg SzTK doktorhoz a pénz miatt megy valaki...
és valóban váljék egészségére. hiszen feltehetőleg azért fordult orvoshoz.
Azt írtam, "aki emiatt a hír miatt megy inkább SZTK-ba"
Szövegértés nem árt az életben
8:34
igy igaz, az aszisztensnő (azt hiszem férfi aszisztens nincs is...pedig hát lehetne akár..) jelenléte fontos, többek között a fentiek megakadályozása miatt is.
9:32
értettem én, mi a probléma?
hozzátettem a mondanivalódhoz, hogy mi a fő oka az SzTk-hoz járásnak.
Nem cáfoltalak én téged, mégcsak ellent sem mondtam...
Olvasunk, gondolkodunk, és csak utána válaszolunk, hogy a te stilusodban irjak...
Igen az aszisztensnő jelenléte fontos az orvosnak nyújtott segitségen kivűl, az ilyen esetek megnehezitese miatt is,
bár az esetlegesen "előre preparált" otthoni rendelőről ő sem tudhat.
Más oldalról viszont azért is szükséges a jelenléte, hogy esetlegesen kitalált "zaklatás" vádjától mentse az orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!