Mit szóltok ehhez? Nem rémisztő? Történt már ilyen veletek?
2011. okt. 19. 20:12
1/6 zkriszti3 válasza:
Velem elég sűrűn,eddig fel sem tünt,hogy ez gond.
3/6 anonim válasza:
Én azt álmodtam hogy elvittek a terroristák és fejbelőttek egy pisztolyal. K*BASZOTTUL fájt a fejem 3 másodpercig. Még a vérzést is éreztem. Gyorsan befutottam a fürdőszobába.. meg volt egy kisebb álmom is akkor odaragadtam a földhöz este.. nagyon késő volt, és egy gyík megharapta a nagy újjam.. megropogott a csontom mikor már félig felkeltem.
4/6 anonim válasza:
Velem egyszer volt ilyen de az durva volt, rendesen bepánikoltam mert elég hosszú ideig tartott. Azt "álmodtam" hogy felkelek és elindulok lefelé a lépcsőn de nehezednek el a végtagjaim lebénulok és a következő pillanatban ugyanez kezdődött előről, megint felkeltem és ahogy indultam volna elfele elkezdtem lebénulni, teljesen magamnál voltam és szokatlanul valósághű volt, de leesett hogy csak álmodok és arra koncentráltam hogy felkeljek. Ez mindíg működik amikor félálomba kerülök de ebben az esetben harmadjára is csak "álmodtam" hogy felkelek és ugyanúgy elkezdtem lebénulni. Ez a rész volt nagyon para, hiszen ha ez csak egy sima álom miért ragadtam benne? Aztán szerencsére tényleg felkeltem de az első pillanatban még nem voltam benne 100%ig biztos hogy ez már a valóság.
5/6 anonim válasza:
velem olyan szokott lenni hogy félálomban már álmodok, sokszor előfordult már hogy ebben az álmomban beleléptem egy gödörbe és abban a pillanatban mintha valaki lerántotta a volna a lábam, így rúgtam egyet vagy nem tudom, de felébredtem rá.:D érdekes.
6/6 anonim válasza:
Ilyen nekem is van. Meg a hallucinációk is társulnak hozzá. Állandóan borzalmasakat álmodok, aztán ez a csengés meg lebegésérzés, kattogások. Néha olyan, mintha valami tolná az ágyamat.
Idáig azthittem, ez a tartós betegségem miatt van (diabetes, copd), legalábbis a pszichológus szerint a fizikai fájdalom provokálhatja ezeket a hallucinációkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!