Volt már, hogy eljátszadozott az agyam (képzeltem dolgokat)
de még sosem ijedtem meg annyira, hogy ne nézzem meg közelebbről.
2010. júl. 12. 15:46
2/14 anonim válasza:
majdnem megfulladtam mert félrenyeltem, nem kívánom senkinek.
2010. júl. 12. 15:49
3/14 anonim válasza:
Én régebben bementem a szobámba és a szekrényem környékén egy kör alakú "valami" lebegett a szoba közepén..nagyon megijedtem..kirohantam visítva:D Kiderült, hogy a szekrényem üvegajtaja nyitva maradt és a szekrényajtó gomja "lebegett" mert ugye a szekrényajtót nem láttam éjjel..
2010. júl. 12. 15:55
4/14 anonim válasza:
Heti rendszerességgel van alvásparalizisem, annak ellenére, hogy tudom mi ez, mindig nagyon félek. Minden este azon izgulok, hogy csak ma este ne legyen... aztán vagy lesz, vagy nem.
20/L
2010. júl. 12. 16:08
5/14 anonim válasza:
"Nem tudom, meddig tartott. Oldalvást feküdtem az ágyamban, amikor a hátam mögé ugrott egy fekete alak, a szemem sarkából láttam, hogy fekete, és éreztem, ahogy behuppan az ágyba. Hátulról így hozzámsimult, majd fojtogatni kezdett. Aztán egyszercsak éreztem, hogy elenged és láttam, ahogy kirepül a (csukott) ablakon. Egyáltalán nem tűnt olyannak, mintha félálomban lettem volna, nagyon félelmetes és valósághű volt. Évekkel ez előtt volt, de szerintem sose fogom elfelejteni. Szeretnék benne tényleg őszintén, 100%-osan hinni, hogy csak alvásparalízis volt, de nem megy :("
Ez egy saját válaszom,amit egy másik kérdésre írtam,most bemásolom ide.
2010. júl. 12. 16:27
6/14 A kérdező kommentje:
nagyon jó valásza van az utolsónak
2010. júl. 12. 17:40
7/14 anonim válasza:
16:27 van ilyen, sőt molyember is van
2010. júl. 12. 19:58
8/14 anonim válasza:
ja, x aktákat néztem kiskoromban suttyomban, pedig tudtam, hogy félni fogok, és amikor csak tudtam, visszatartottam a pisilést, csak ne kelljen a sötétben elmenni a wc-ig :D
2010. júl. 12. 20:04
9/14 anonim válasza:
Egyik ismerősöm mesélte, hogy egy barátnőjével a szobában hülyéskedtek a kamerával és amikor visszanézték mindegyik felvételen a sarkoban gubbasztott egy fekete alak. Nem lehetett kivenni mi vagy ki az...
2010. júl. 13. 11:35
10/14 anonim válasza:
Hát mikor a Fannival meg Andreával Paranormal Activityt néztünk aztán nemmertük lekapcsolni az nagyon félelmetes volt. Főleg utána kirohanni Ati szobájából.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!