Ez mi? Mit csináltam velük? Rémisztő!
Barátnőm elkezdi egyszer, miközben az utcán mentünk a lelkinapra, hogy az előbb mintha kiszállt volna belőle a lélek. Előtte is elég furcsán nézett ki, a szemei egyszer felfordultak, többször is megtántorodott, és mondtam, hogy nézzek a szemébe. Akkor meg elszédült, és nekem kellett megtámasztanom. A szédülős dolgot, mikor a szemébe néztem, többször is produkálta. Mondta, hogy próbáljuk ki másokon is, én tiltakoztam, mert előbb -utóbb még elájul valaki, de nem volt mit tenni. Odamentünk egy másik barátnőmhöz, a szemébe néztem, és Ő is elkezdte fájlalni a fejét, meg szédült. Továbbmentünk a többi osztálytársamra is, és mindegyik valami hasonlót játszott el. Mi lehet ez? Félelmetes. :S
Alapból nem vagyok egy átlagos lány, történtek már velem fura esetek, de ez a legfélelmetesebb.
Nem tudtam hova tenni a kérdést, ha nem jó kategóriában van, légyszi rakassátok át! Köszi. :)
Semmi kétség,kiválasztott vagy.Te vagy az első a végítélet lovasai közül.A neved Háború,de van egy kevésbé ismert neved is : Hódítás
Ne nézz a szemembe mert elszédülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!