A nemdohányzók heves támadása a dohányzók ellen mögött látens irigység van?
Gondolok arra, mikor valaki feltesz itt egy kérdést, pl. hogy szokjon le, már lerohanják az antidohányosok, hogy milyen szar neki így meg úgy nem lehet gyereke, meg igazából is látja a kárát nem is a dohányos.
Miért érdeklik ennyire a nemdohányzókat a dohányzók?
tudatalatt ők is vágynak rá, csak nem merik bevallani?
Mindenki szapulja a celebeket, mert híresek és gazdagok.
gondolom szeretnének híresek és gazdagok lenni, akik szidják őket (ha nem is nagyon, de ez a vágy mindenkiben benne él).
Mellesleg nemdohányzó vagyok, csak egyszerűen nem érdekel olyan szinten, hogy vértizzadva kergessem szibériába a dohányosokat.
Kedves első válaszoló! Akkora parasztok a volt kollégáid hogy az valami félelmetes, sajnálom. Jól tetted hogy elmentél onnan.
Második, azért egy kicsit túlreagálod szerintem.
Kedves kérdező:
Ez az egész azért van mert, a kedves eu keretein belül megy az uszítás a cigisek ellen, ennyi. Látszatintézkedés, kell a feszültséget kelteni, hogy az emberek ezzel (is) le legyenek kötve.
Egyetértek bizonyos intézkedésekkel, a nemdohányzónak joga van a friss levegőhöz, de a cigis is hadd szívjon el egy szálat valahol.
A kövéreket még nem oltja folyamatosan senki... eljön majd az is.
Egy exdohányos
Engem két dolog zavar a bagósokban!
1. ha az orrom alá füstölnek, vagy nem közvetlenül az orom alá, te a tömeg közepén (szabadtéri konceert), vagy a földre szórják a csikket, vagy a buszra való felszállás előtt szívnak még egy slukkot, és a buszba fújják a füstjét
2. ha csinos lányokat látok, mert nem értem, hogyha annyira igényesek a külsejükre, akkor miért öregítik a bőrüket, és miért büdösítik a szájukat
Ezt leszámítva nem zavar.
Gondolj bele abba, hogy lenne egy ismerősöd, aki reggel-délben-este, valamint napközben is, összesen akár 20-30 alkalommal megeszik egy pálpusztai sajtot!
Ez is olyan. csak érhetetlen módon csak magyarországon többmillióan fogyasztják ezt a vackot, ellentétben a büdös sajttal, amit jogosan, már évtizedek óta nem tolerálnak ott, ahol sok ember fordul elő egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!