Ha anyagi korlátaid nem lennének, milyen cigit szívnál? (nemdohányzók most ne írjanak)
Figyelt kérdés
Mondd meg a kedvenced,és én is elárulom ;)2010. szept. 4. 17:09
2/12 anonim válasza:
én tekerem a cigit. olcsóbban jön kis sokkal, és a cherrys dohány finom :)
3/12 anonim válasza:
jah de ha nem lenne anyagi korlát... djarum black. vagy sima cigiből mondjuk kék multi
4/12 A kérdező kommentje:
én is sodrom a cigit(néha megnéznek érte,mert van hogy az utcán tekerem meg :D),mentolos domingo dohány,piros gizeh papír és slim gizeh szénszűrős füstszűrő :)
és DJARUM BLACK a kedvenc,csak marha drága...:( nekem nincs rá 1550ft-om...
2010. szept. 4. 17:24
5/12 anonim válasza:
nefélj engem is néztek már hülyének érte, de ez van, kb negyedannyiba kerül. Aki valaha rávetemedett hogy sodorja a cigit az sosem fog rendszeresen blacket szívni. sajnos:D két évente szülinapomkor meglepem magam egyel :D
6/12 anonim válasza:
jaja, a blekk télleg krvajóó, de a djarum vanilia szerintem jobb, kóstoljátok meg :) 1. voltam
7/12 A kérdező kommentje:
17:32-milyen dohányt szívsz? :)
2010. szept. 4. 18:23
8/12 anonim válasza:
nincsenek anyagi korlátaim, és piros bondot szívok.
9/12 anonim válasza:
szerintem akkor kék kent-et vennék ha lenne rá keret.vagy kék multit.
10/12 anonim válasza:
Én marlboro gold touch ot szivok szerintem nagyon jo cigi, a Black meg még jobb de én kb fél évente veszek egy dobozzal mert olyan tömény és erős, hogy azt nem tudnám folyamatosan szívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!