Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A bongba mindegy mennyi füvet...

A bongba mindegy mennyi füvet rakok?

Figyelt kérdés
Gondolkozok, hogy vegyek e egy bongot de nem tudom, hogy megérné e mert általában 1g alatt szoktam szívni, de viszont tekerni nem tudok ezért gondolkodok, szerintetek megéri?
2011. jan. 17. 14:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
de még mindég nem ezt akartam megtudni hanem azt h van egy alapmennyiség ami alatt nem lehet vele mit kezdeni aszem hogy mondjuk pipába asszem min 3g-t kell rakni
2011. jan. 18. 18:40
 12/20 Morfologus ***** válasza:

Tegnap 15:42 ez a ipari áramos jó XD

Télleg szar lehet ha magad ennyiből nem tépsz be, sőt azzal hogy azt irtad átlagba 1g alatt, szal van mikor több? XD Mink 0,8ból 4en úgy ki vagyunk mint cégtalicska :)

Szerintem mindegy mennyit raksz bele, érezni, látni fogod mikor jó :)

2011. jan. 19. 11:13
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs minimális mennyiség.

De te tényleg durván szívhatsz ember, 3 gramm anyagot (normálisat) egy 10 tagú család se szív el egy huzatra, mert beállnak tőle mint a faék o.O

2011. jan. 19. 12:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Bocs de sztem te vagy nem láttál még 3g-t vagy amit kapsz az annyira szar hogy nagyon. a pipába bele se fér 3g mellesleg, 0,2től egyedül is kész vagy :D
2011. jan. 19. 17:11
 15/20 A kérdező kommentje:
de nem egyedül tolom csak azt hogy mennyivel gyullad meg és jön a füst normálisan :D
2011. jan. 19. 18:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Bármennyivel, csak nem kell pazarolni.
2011. jan. 19. 18:47
 17/20 anonim ***** válasza:
érdemesebb cpből szívni, nem bongból, vagy javaslom a házi pipát, amit gyorsan meg lehet csinálni, és nem pazarolsz el vele semennyit, kb 100 forintból kivitelezhető, praktikus, és jobb, mint a bong, tapasztalat. :D amúgy meg a 3 g nem sok, kb egy egész éjszakás buli alatt 6an simán elszívjuk, és majd meghalunk, annyira kivagyunk, de ááááállati jó :D
2011. jan. 19. 19:22
 18/20 anonim ***** válasza:
8-as cuccból nem is, de egyszer bekóstolnál egy 20asat átértékelnéd a "3gramm 6 embernek nem sok" kijelentést :)
2011. jan. 19. 19:51
 19/20 anonim ***** válasza:

szerintem nem tudod h milyeneket szoktunk elszívni, és így nem igazán tudsz róla véleményt alkotni. de mivel már egy ideje csinálom, nekem nem minősül már soknak annyira :D

kicsit talán sok, de pl szilveszter este lazán elment a legjobb fajtából 6 g 6 emberre. (készenlét volt, de nagyon. )amit valaha próbáltam ( mert volt amikor más embertől vettük, mint most, és az tényleg nagyon gyenge semmi volt ez meg nagyon erős hatású, kb 2 slukktól megérzed).

2011. jan. 21. 18:25
 20/20 anonim válasza:
Mindegy mennyit pakolsz bele, csak ne lazán tömd, inkább a chillum aljára nyomd le. Vagy bekeverheted dohánnyal bár ez bűncselekménynek számít a bongosoknál:) Attól függ mire használod a füvet egyébként. Ha el akarsz szállni bong. Ha csak chill kell, haverok, stb., ahhoz cigi (de akkor meg már blunt!!). Mi csak vpből és bongból szívunk, szerintem ez az igazi füvezés.
2013. okt. 15. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!