Mindegy milyen a kontaktlencse ápoló folyadék?
Én 12 éve Opti Free-t használok, mostanában a legújabb Replenish változatot.
Netről rendelem, teljesen meg vagyok vele elégedve.
Kétszer próbáltam mást, amikor nem árultak a boltban valami olcsóbbat vettem, nem emlékszem mi volt, de az zavarta a szemem.
A barátnőmét is próbáltam, ő asszem Renut használ, az sem rossz de maradtam ennél.
Állítólag valamilyen Rossmannban kapható olcsó folyadék is jó de még nem mertem kipróbálni, inkább nem a szememen spórolok.
Az optikában természetes hogy nem ajánlanak semmit ami nem kapható náluk, de a Rossmannos folyadék sokkal jobb mint mondjuk a ReNu, pedig az elég nagy márka meg minden. A Rossmannos folyadék meg külföldön elég ismert és szeretik is, csak nálunk buták az emberek és azt hiszik az a jobb ami drágább... ami elég nagy hülyeség. Sok félét próbáltam már évek során, de a Rossmannos bevált, olcsó is, jó is.
Amúgy annyi a lényeg hogy kétféle folyadékot összekeverni nem szabad. Tehát használhatsz másfajtát bármikor, csak ne keveredjen két fajta.
Gyógyszertárban mennyibe kerül a folyadék?
Én mindig netről rendelem, úgy egész olcsón kijövök az optikai szalonokhoz képest és mostanában még ajándékot is szoktak küldeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!