A bongba mindegy mennyi füvet rakok?
Figyelt kérdés
Gondolkozok, hogy vegyek e egy bongot de nem tudom, hogy megérné e mert általában 1g alatt szoktam szívni, de viszont tekerni nem tudok ezért gondolkodok, szerintetek megéri?2011. jan. 17. 14:46
2/20 A kérdező kommentje:
köszi csak valamelyik kérdésnél ahol olvastam azt írták 1 g alatt ne is pakoljak bele
2011. jan. 17. 15:38
4/20 anonim válasza:
kicsi bong kevesebb fű! ilyen egyszerű.
5/20 A kérdező kommentje:
Hát jó de nagy bongba csak sok fű mehet vagy abba is elég a kevés? most ilyen 0,5g-re gondolok
2011. jan. 17. 17:50
6/20 anonim válasza:
Az attól függ, hogy bele akarsz pusztulni vagy be akarsz szívni. Mindegyik elítélendő.
7/20 anonim válasza:
Segítsetek már Neki! Mennyit tegyen bele? No!
8/20 A kérdező kommentje:
belepusztulni nem nagyon fogok akármennyit rakok bele, én most úgy értem hogy kicsi adaggal is normálisan jön a füst stb? tehát működik úgy ahogy kell kicsivel is csak kevesebb ideig tart?
2011. jan. 17. 19:32
9/20 anonim válasza:
K*rva szar anyagot szerezhetsz, hogyha 0,5 grammot egyedül elszívsz és semmi gond vele.
Jó 20-as anyagból 0,2 gramm úgy kiüt, mint az ipari áram!
10/20 anonim válasza:
jó fajtából 0,2-0-3tól készvagy mint a lecke :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!