Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért gáz az, ha vki nem...

Miért gáz az, ha vki nem tüdőzi le a cigit? Nem mindegy, h. hova szívja az illető? A cigi azért van, h. élvezzük, szóval mindenki úgy fogyasztja, ahogy jó neki, nem?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 21:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
hát én nem cigizek, de úgy tudom, hogy a nikotin akkor szívódik fel a legjobban, ha letüdőzöd, ergó, ha csak a szádban van, akkor nem nagyon van hatása...persze lehet, hogy hülyeség...
2010. ápr. 25. 21:49
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

mert egyszerűen nem arra találták ki, hogy ne tüdőzzék le.

tök felesleges, és egyértelműen csak "menőzés" ha valaki nem tüdőzi le. lehetetlen azt élvezni, hogy füstöt veszel a szádba, majd kiengeded. azt viszont lehet élvezni, ha a tüdődet járja át a füst.

2010. ápr. 25. 21:51
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem,ha te igy cigizel,akkor nagyon gyorsan felejtsd is el a cigizést,mert igy akkor még valoszinü,hogy gyorsan le tudsz rolla szokni.De már késöbb nem fogsz tudni rolla.
2010. ápr. 25. 21:53
 4/20 A kérdező kommentje:

hát, én bizony nem tüdőzöm le, és így jobban élvezem :) persze tudom,h. hogyan kell letüdőzni, de nem úgy szoktam meg.

és rá sem szoktam így, időnként dohányzom, amikor megkívánom, nem minden nap.

szóval nem értem,h. ez másoknak miért zavaró, ha nekem így kellemes, és biztosíthatlak titeket,h. nem menőzés, csak jólesik :)

2010. ápr. 25. 21:58
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre szájrákot gyorsabban lehet kapni ettől, mint tüdőrákot a letüdőzéstől.
2010. ápr. 25. 22:19
 6/20 A kérdező kommentje:
utolsónak: hát nemtom, sztem ez hülyeség, ha letüdőzöd, akkor is ugyanúgy a szádba kerül, mintha nem :P
2010. ápr. 25. 22:33
 7/20 anonim ***** válasza:
Figyelj én erre mindig azt mondom a cigit nem erre találták ki arra ott van a szivar azt nem kell letüdőzni akkor szívd azt! Ráadásul ha én meglátom, h valaki nem tüdőzi le a cigit mindig azt mondom és te ezért dobsz ki 500-600 Ft-ot, h még nem is szívod normálisan? Én is cigizek, de szerintem ez pazarlás a cigivel!
2010. ápr. 26. 05:41
 8/20 anonim ***** válasza:

én se tüdőzöm le vagyis szába tartoma füstötaztán kifújom. ha letüdőzöm akk olyan fájó érzést érzek a torkomba :S

lehet h béna vagyok mivel kezdő de nah

2010. ápr. 26. 13:24
 9/20 anonim ***** válasza:

régen énse tüdöztem le.de csak kiprobáltam és néha cigizzek.

de én azt hallotam h hamarabb lehet szájrákot kapni:D

2010. ápr. 26. 13:50
 10/20 anonim ***** válasza:

háát.. elvileg jah.

de mivel kicsi vagyok és buta azt sem tudom miaz a szájrák:$

3 hete cigizek és abbakéne hagyni.. most is majd szétmegy a fejem annyira fáj :(

2010. ápr. 26. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!