Miért gáz az, ha vki nem tüdőzi le a cigit? Nem mindegy, h. hova szívja az illető? A cigi azért van, h. élvezzük, szóval mindenki úgy fogyasztja, ahogy jó neki, nem?
mert egyszerűen nem arra találták ki, hogy ne tüdőzzék le.
tök felesleges, és egyértelműen csak "menőzés" ha valaki nem tüdőzi le. lehetetlen azt élvezni, hogy füstöt veszel a szádba, majd kiengeded. azt viszont lehet élvezni, ha a tüdődet járja át a füst.
hát, én bizony nem tüdőzöm le, és így jobban élvezem :) persze tudom,h. hogyan kell letüdőzni, de nem úgy szoktam meg.
és rá sem szoktam így, időnként dohányzom, amikor megkívánom, nem minden nap.
szóval nem értem,h. ez másoknak miért zavaró, ha nekem így kellemes, és biztosíthatlak titeket,h. nem menőzés, csak jólesik :)
én se tüdőzöm le vagyis szába tartoma füstötaztán kifújom. ha letüdőzöm akk olyan fájó érzést érzek a torkomba :S
lehet h béna vagyok mivel kezdő de nah
régen énse tüdöztem le.de csak kiprobáltam és néha cigizzek.
de én azt hallotam h hamarabb lehet szájrákot kapni:D
háát.. elvileg jah.
de mivel kicsi vagyok és buta azt sem tudom miaz a szájrák:$
3 hete cigizek és abbakéne hagyni.. most is majd szétmegy a fejem annyira fáj :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!