Miért gáz az, ha vki nem tüdőzi le a cigit? Nem mindegy, h. hova szívja az illető? A cigi azért van, h. élvezzük, szóval mindenki úgy fogyasztja, ahogy jó neki, nem?

05:41-es: a szivar drágább, mint a cigi, és fura is lenne egy 18 éves lánynak csak úgy random akárhol előkapni egy szivart =)
ez a szájrák dolog tévhit, ha letüdőzöd, ugyanúgy átmegy a szádon is..

szia!
1, a cigit arra találták ki, h letüdőzzék,
2, ne pazarólj!,
3, nem csak szájrákot kapsz hamarabb, hanem torok/gégerákot
4, én még kicsi vok, de nem tudok úgy, h nem tüdőzöm le, és sztem akk szar, ha nem tüdőzöd le!,
5, akk nem lehet élvezni, ha nem megy le, én is még mindig érzem, megszédülök, ha letüdőzöm, de akk király,
6, ne csak menőzésből szívd, már csak a leírtak miatt se
(mielőtt megkérdeznétek, mennyi az a 'kicsi vok', semmi közötök hozzá, de ha kiváncsiak vagytok, akk: 13/F)

"hát figyelj, ahogy érzed. de a cigifüstöt arra találták ki, hogy a tüdőbe kerüljön. annak érzed a hatását, a mai napig van, hogy beszédülök tőle, ahogy a nikotin belekerül a vérembe. szájrákot hamarabb kapsz. az egyik haverom egy évig ilyen módszerrel cigizett, ahogy te, és egyszer csak belül hatalmas "seb" lett a szájában, amit orvosilga el kellett távolítani. a cigit arra találták ki, hogy tüdőzd. akkor tényleg inkább szivar. annak íze is van."
Semmit nem bizonyít hogy idióta barátoddal mi lett és pont így szívja.

Szia!
Elolvastam a kérdésed néhány választ,és elgondolkodtató:D az ha tényleg van rá 5-600 Ft-od hogy megvedd az jó.És hogy mit csinálsz vele, a te dolgod.Inkább kocázz mint h tüdőzd le. nem pazarlás. szerintem. télleg az élvezet miatt találták ki ha te igy élvezed akkor tedd igy!
komolyan tetszik ez a hozzáállás!Az meg hogy a legelterjedtebb változat hogy elszívják...csak a dohányosok sajnálják tőled! ne hagyd magad.
A szivar meg tényleg hülyén néz ki lánynál XD de vannak vékonyabb elegáns szivarok is. de inkább a kocázás:D:D
csak ne szokj rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!