Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Naponta hány szál cigit...

Naponta hány szál cigit szívsz el? És mióta dohányzol?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 15:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
1,2 szál/nap 4 éve 1 év kihagyással (bnő miatt)
2010. dec. 26. 23:30
 22/36 fra Richardus válasza:
100%

Jó magam úgy 5-6 éve dohányzom, 23 vagyok és napi 1-1,5 doboz cigi megy el. Helyzetfüggő, mert ha pl. cimborákkal iszogatunk, akkor ennek a többszöröse is el szokott menni egy nap. De ha melózom, akkor általában csak fél doboz. Főleg kék, sötétkék cigit szívok. Átlagosan 515-540 Ft/nap, de néha sikerül 400 Ft-ért vennem bár az ritka és inkább a külvárosban lehet ráakadni (Budapest). Havonta egy olyan 15000 megy el cigire, de ha nem dohányoznék sem valószínű, hogy az a pénz megmaradna. A nem dohányosoknak annyiban igazat adok, hogy kellemetlen, ha körülöttük mindent ellep a füst, és magam részéről tapintatos vagyok velük (odébb megyek, vagy nem feléjük füstölök). Azonban kéretik a nem dohányosok részéről felfogni azt, hogy ez 1-nem betegség, 2-nem környezet szennyező, 3-azért, mert sokan nem dohányoznak, az még nem jelenti azt, hogy különbek, mint a dohányosok. Ha pl. drogokról lenne szó (marihuánától a keményebbekig) nem próbálnám védeni. Igen most lesznek páran, akik szerint a dohány is az, magam részéről azonban ezt marhaságnak tartom, mint ahogy az alkohol sem drog. A dohányzó pénzt pedig felesleges lenne szellemi táplálékra költenem tekintve, hogy nem szoktam könyveket venni mivel van egy olyan lehetőség, hogy e-könyv, ami többnyire ingyenes így az olvasnivalóért nem kell fizetni plusz kölcsön is lehet kérni vagy ott a könyvtár. Ha nem dohányoznék, sokkal többet innék . Remélem teljes és kimerítő választ sikerült adnom a kérdésre és a felmerült problémákra.

Tisztelettel: fra Richardus

2010. dec. 27. 13:53
 23/36 Kneifel András válasza:
53%
19 éves korom óta dohányzom (azóta veszem a cigit ;)), most vagyok 54... A fogyasztásom függ attól, mit szívok: bolti cigiből egy doboz naponta (25 szálas Lidl-cigi), házi töltésűből csak 10-12 szál...
2010. dec. 27. 16:30
 24/36 anonim ***** válasza:

Én 4 és fél éve dohányzom. Eleinte 5-6 szál kék bond volt naponta, de fél év után áttértem pirosra, és megvolt napi 10 szál kb.

most Mustang dohányt veszek, és és abból töltöm a cigimet, mivel ez olcsóbb! (1 db cigi: 300ft kb)

Ebből mostanában naponta elmegy 15 szál, de ha buli van, akkor akár 40 szál egy este!

a nem dohányzóknak meg gratulálok, de azért mert nektek nincs ez a fajta káros szenvedélyetek, ti se szartok rózsa illatút! mért kell nektek kinézni a dohányzókat? mi elfogadjuk, hogy ti nem cigiztek, akkor ti is fogadjátok el, hogy mi igen!

22/F

2010. dec. 29. 19:27
 25/36 OliaTIRA ***** válasza:
5éve cigizek 20szál naponta 18/l
2010. dec. 29. 19:48
 26/36 anonim ***** válasza:
47%

Gratulálok az utolsónak!

20 éved van még köbö hátra ha így folytatod :D.

2010. dec. 29. 19:53
 27/36 anonim válasza:
33%
Hogy miért szól bele egy nem dohányzó? Azért mert teljesen felfoghatatlan számomra miért fizetnek egyes emberek olyan dologért ami nyilvánvalóan egészségtelen.
2010. dec. 29. 21:28
 28/36 OliaTIRA ***** válasza:
100%
köszi az észrevételt:))
2010. dec. 29. 21:31
 29/36 OliaTIRA ***** válasza:
100%
apám anyám 30éve dohányzik és semmi bajuk sincs:D
2010. dec. 29. 21:33
 30/36 anonim ***** válasza:

Én soha nem dohányoztam, ki se próbáltam, nem azért, mert szent vagyok, csupán azért, mert gusztustalannak tartottam. Annyira, hogy még a környezet nyomása sem tudott rávenni, hogy a számba vegyem, inkább azt hazudtam a nyolcadikos osztálykiránduláson, hogy "persze, én is elszívtam!"... Na de a lényeg nem ez, nem magamat akarom szentté avatni (márcsak azért sem, mert sajnos mindkét fiam dohányzik), csupán azt kérdezem, hogy intim helyzetben, nem zavaró, hogy mondjuk a hőn imádott királyfi, vagy a bombázó királylány csókra nyitja száját, és mellbevágja a másikat az az ázott cigiszag, hamutartószag??!! Ezt pedig se rágó, se pia, se semmi nem nyomja el, sőt, hiába dohányzik mindkettő, ez akkor is érezhető rendesen, ezt biztos forrásból tudom!

Egy korábban szólónak üzenem, aki egyébként nagyon értelmesen, logikusan érvelt a maga igazáért, hogy bizony DROG! a cigi, az alkohol, de még a kávé is! (Csak a pontosság kedvéért!) Annyi a különbség, hogy nálunk ezek a legális drogok, a kábító-bódító szerek pedig a tiltott drogok!

Még a sok "okosság" után azt szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek az elektromos cigiről!

47/L

2010. dec. 30. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!