Naponta hány szál cigit szívsz el? És mióta dohányzol?
Most 0
Amíg nyelvvizsgára készültem, heti 1-3 szál volt, de amióta megvan, egyáltalán nem érzem, hogy rá kéne gyújtanom, és jól meg vagyok cigi nélkül.
Teljesítményem: 20/nap 28 éve
Amire kíváncsi lennék, hogy a nemdohányzók miért nyitják meg az ilyen kérdéseket? Mi az ok? Talán kellemetlenségük van egy közelükben élő dohányostól? Esetleg a megoldást keresik valamire?
én pl azért nyitottam meg mert minden héten kapok egy " ime a het erdekesebb kerdesei" című emailt és átolvasom az összes kérdést
és szerintem az is írjon aki nem cigizik mint pl én és hátha többségben lesznek a nem cigizők és ő is átgondolja hogy van e értelme..
és írta valaki hogy ha a környezetünkben szívják és mi azt a szép kis levegőt szívjuk akkor az ugyanúgy káros és igaza van én például ha olyan társaságban vagyok ahol cigiznek akkor megkérem hogy vagy oltsák el vagy menjenek ki a levegőre.. és ettől nincs kevesebb barátom vagy valami mert ők is megértik
En naponta 2-6 sza;at szivok el. Most abba akarom hagyni. Mondhatom, hogy mar egy jo eve cigizek, kivetel mikor otthon vagyok(mas varosba tanulok es csak hetvegen megyek haza). :)
15/L
Amikor olvastam, hogy 0 cigaretta a napi fogyasztás, akkor meglepett engem is. Majd elkapott valami irigység is.
Köszönet azoknak a nemdohányosoknak, akik veszik a fáradtságot és megnyitják az ilyen kérdéseket segítőszándékkal.
0 naponta.
Háromszor próbáltam rászokni, de szerencsére sikertelenül. Egyszer vagányságból, kétszer nő miatt. Bár utálom az ízét, tény, hogy megnyugtat.
Ennek ellenére megfogadtam, hogy soha többé nem szívok egyet sem, mert amellett hogy qrva káros, még rohadt drága is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!