Naponta hány szál cigit szívsz el? És mióta dohányzol?
Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 15:47
2/36 anonim válasza:
0 db semióta
tudod, elég undorító szokás
3/36 anonim válasza:
Nem dohányzom kb. 25 éve. most 36 vagyok.
4/36 anonim válasza:
a 2. IQ bajnoknak köszönjük az építő jellegű hozzászólást :D
tudod, ez olyan volt, mintha megkérdeznéd vkitől h hogyan kell kiejteni egy idegen szót, egy 3. jöttment csakúgy ott teremne és belepofázna, hogy én nembeszélem ezt a nyelvet...
köszönjük a hozzászólásod, igazán hasznos volt :D
5/36 anonim válasza:
Márpedig pont a 2.-nak van igaza.
6/36 anonim válasza:
csak aki a kérdést feltette az nem a nemdohányzók válaszaira volt kiváncsi, mert logikusan kilehet következtetni, h aki nem dohányzik, az naponta egyet sem szív el. ígyhát a kérdésre nekik értelmetlen válaszolni. aki mégis megteszi, mindannyian tudjuk h miért teszi....
7/36 anonim válasza:
mert idióta troll természetesen és nem bírja ki hogy ne pofázzon bele.
8 év napi 1 doboz light cigi, 1 hónapja már csak elektromos cigi, aztán .. majd kiderül :)
8/36 anonim válasza:
0 nem dohányzok mert nem akarod 40 évesen tüdő,száj nyelv és hasonló rákokban meghalni :).
9/36 anonim válasza:
Köszönjük Emese, de itt a gyakorikérdéseken elsősorban a kérdésekre válaszolunk.
10/36 anonim válasza:
sztem az utolsó előtti és a 2. válaszoló is a kérdésre válaszolt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!