Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Nos augusztus óta nem cigizek. több mint 6 éve cigiztem. Nem akarok vissza szokni, csak van olyan pillanat hogy bele akarnék szívni 1 vagy 2 slukkot, mikor a haverom cigizik. olyan rég nem cigiztem, tudom hogy 5 hónap nem sok de, nem tudok rá értelmes szót mondani hogy miért lehet ez! Lehet ti tudjátok. Ha beleszívnék vagy 1-et akkor vissza csalogatna a cigi? De szerintem ide akarat kell, hallottam hogy a cigi olyan mint a drog=nem akarja hogy le tedd. hajrá
2010. dec. 17. 21:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

No alapjában:

[link]

erről van szó.

Magyarországon ez az egy vélemény van róla.

[link] ami hivatalosnak is tekinthető.

Én 10 év napi 1 doboz light cigi után álltam át, pont ma 2 hete.

Nem ugyan az mint a rendes de hasonló is tud lenni ha jó alapanyagokat/jó terméket használsz.

Itt elég jól le van írva mi is pontosan az ecigi.

[link]

Egy dolgot tarts észben, NIKOTINOSAT NE VEGYÉL! Azonnal vissza tudsz szokni, és kárba megy az a 5 hónapod...

Ez tényleg csak szociálisan elfogadott füstimitáció.

Nos sajnos azt kell mondjam , hogy az előbb belinkelt oldalakról se vegyél semmit mert ér a csalódás.

Ha vásárolni akarsz akkor:

1. Eshetőség: Néha akarsz 1-2 füstpamacsot eregetni, az íz annyira nem számít, csak az hogy a betárazott lötyi sokáig jó maradjon. Nem kell atombiztos akku/szerkezet.

Ez esetben: Joye 510 ( Mini meg Yeti meg sok néven fut, 510 a lényeg)

Veszel akkut: ( én a kapcsolósat ajánlom, bár az automata realisztikusabb.. )

[link]

Veszel patront: ( üreset)

[link]

És veszel liquidet:

[link]

Itt a The Real One egyszerűen tökéletes ízű, nekem nagyon bejön, de persze mindenkinek egyedi az ízlése... SZIGORÚAN NIKOTINMENTESET AZAZ 0-ÁS PATRONT.

Meg persze töltőt.

[link]

Vagy ... kicsit többet szeretnél füstölni jobb ízzel:

Akkor:

[link]

De ehhez DSE 801-es kazán kell,

[link]

amivel tuti,

és patront pedig egyszerűen lehet tölteni ( poliészter kabátbéléssel ) ha érdekel részletesen leírom majd.

Persze ide is kell liquid.

Ezen termék felett is van sokkal jobb...

de az 20ezernél indul, és szerintem nem használnád ki.

Nem vagyok érdekelt egyik kereskedőnél sem, csupán az a tapasztalat, hogy ezek jók/olcsók.

Ha kibírod akkor inkább ne vegyél ilyet sem, de ha nagyon kell egy kis füst, akkor 0-ás patronnal a The Real One USA liquid eléggé jó választásnak tűnhet.

Üdv

2010. dec. 19. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!