Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit gondoltok erről a vízipipá...

Mit gondoltok erről a vízipipáról?

Figyelt kérdés

Erről a pipáról lenne szó: [link]

Megvegyem, ne vegyem, nem tudom, esetleg tapasztalata valakinek van vele?

2011. febr. 28. 20:15
 1/8 anonim válasza:
szerintem jó pipa.de 9ezer forintot kiadnál érte?+ a kiszálitás?ha teheted menj be a sultan centerbe Budapesten van a keletihez közel.Thököly út 26.olcsóbb.jobb minőség.akciók stb.nagyon jó hely.csak dohányt 18 alatt nemadnak úgyhogy azt máshol kell hogy beszerezd ha nemvagy annyi.mer én ilyen kis pipára ennyi pénzt biztosan nemköltenék.most gondolj bele.sok mindent vehetsz te még abból.pl most sultiba is 55centis pipa volt 4000forint.most hasonlitsd össze.remélem segítettem :)
2011. febr. 28. 20:41
 2/8 anonim válasza:
ráadásul Top Mark a márkája.amiről van egy-két rossz tapasztalatom.nekem 88centis Tunéziai Pipám van.megolvad a csőve top marknak.stb szóval egy ideig jó.de hamar tönkre fog menni
2011. febr. 28. 20:45
 3/8 anonim válasza:
előzőek voltam
2011. febr. 28. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem nem éri meg ennyi pénzért ez a pipa...

személyesen tényleg olcsóbban meg lehet venni Pesten...és sokkal jobbat is kapsz...

szép meg jó meg tetszik...de nem éri meg...

2011. febr. 28. 21:29
 5/8 Klipi ***** válasza:
Ne vedd meg.
2011. febr. 28. 21:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mostmár én is így vélekedem, mert utánna jártam a Top Marnak...KÖSZI!!!:)
2011. márc. 1. 13:10
 7/8 anonim válasza:
nincs mit.legelsőek ^^
2011. márc. 1. 16:22
 8/8 anonim válasza:
ennyi pénzért van aladin pipa is
2011. márc. 5. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!