Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Nos augusztus óta nem cigizek. több mint 6 éve cigiztem. Nem akarok vissza szokni, csak van olyan pillanat hogy bele akarnék szívni 1 vagy 2 slukkot, mikor a haverom cigizik. olyan rég nem cigiztem, tudom hogy 5 hónap nem sok de, nem tudok rá értelmes szót mondani hogy miért lehet ez! Lehet ti tudjátok. Ha beleszívnék vagy 1-et akkor vissza csalogatna a cigi? De szerintem ide akarat kell, hallottam hogy a cigi olyan mint a drog=nem akarja hogy le tedd. hajrá
2010. dec. 17. 21:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha már eddig kibírtad, bele ne szívj, még egy slukkot sem! Amikor nagyon szeretnél cigizni, próbálj valami másra gondolni, vagy egyél valami finomságot, mittudomén. A haverodnak meg mondd, hogy ne cigizzen, ha Te is ott vagy!

Vannak olyan leszokott dohányosok, akiket egyáltalán nem zavar, ha más cigizik, de ahhoz gondolom nagyon sok idő kell. Remélem Te is eljutsz majd addig! Ne add fel! :))

2010. dec. 17. 21:38
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

Mindenből ki lehet mászni nagy ritkán a heroinból is. ami olyan szintű élvezetet nyújt mint a szex.

De a cigi az semmi. akk vagy ember ha megállod h nem szívsz még csak bele se.

Én nagyon a cigi ellen vagyok mert semmire nem jó a büdösítésen és a pénz költésen kívül.

18/F

2010. dec. 17. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az anonim alkoholisták azt mondják magukról, hogy "alkoholista vagyok, csak nem iszom". Te is dohányos maradtál, csak már nem gyújtasz rá. de azért kívánod. És elég lehet egyetlen slukk, hogy ismét rászokj. Ismétlem: a vágy normális, de engedni neki nem praktikus, mert megint ott tartasz, ahol hat éve.
2010. dec. 17. 21:40
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm, igen ezt fogom tenni. megmondom hogy ne cigizz és ne fújd rám a füstöt, mert igen volt ilyen eset.Eléggé sz@r volt, pedig már sok szor mondtam neki, de bolond. de ha nem érti meg akkor elküldtöm a pécsába. XD
2010. dec. 17. 21:42
 5/11 A kérdező kommentje:
igen igazatok lehet,csak annyira rossz szokott lenni, az osztálytársaim mind cigizik,kivéve én, és ezért sz@r a helyzetem.
2010. dec. 17. 21:45
 6/11 A kérdező kommentje:
azokat mondom akikkel szoktam lenni.
2010. dec. 17. 21:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor ne legyél olyan környezetben...
2010. dec. 18. 09:06
 8/11 A kérdező kommentje:
hát de ha 1x ők a barátaim
2010. dec. 18. 11:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha a barátaid, akkor tiszteletbe tartják a döntésedet.

A nikotinhoz való kötödés pedig nagyon erős, és egy pillanat alatt vissza lehet szokni a cigire, szóval ne kérj még csak egy slukkot se, ne bassz ki magaddal hogy végigszenvedtél fél évet, és visszaállsz. ( tapasztalat basszus... )

Ha meg mindenáron füstölni akarsz néha akkor esetleg elektromos cigi, 0-ás patronnal ( nikotinmentes.... )

Abból sem mindegy melyiket.. ha kell infó akkor szívesen adok.

Én is azt szívom 2 hete, csak azt :).

Aki meg az életében nem dohányzott az meg ne ossza az ívet könyörgök. Olyan mint amikor a szűzlány beszélget a szexről.

2010. dec. 18. 13:47
 10/11 A kérdező kommentje:
kösz, bár nem akarok vissza szokni, de leirhatod hogy milyen cigaretta. bár a súlyom miatt sem szoknék vissza.
2010. dec. 18. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!