Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Komolyabb szinten focizok.. és az hátráltathat valamiben, ha 2-3 havonta elszívok 1-2 szál cigit?? Ennek sportban milyen következménye lehet??2011. jún. 26. 17:19
1/7 anonim válasza:
Annyitól szerintem semmi bajod nem lesz. Max nagyobb mennyiségtől romlana a tüdőkapacitásod, és nem tudnál annyit futni. De bmeg akkor is, sportoló vagy, legyen már annyi tartásod hogy legalább ezért nem dohányzol, és ezt úgy mondom hogy nem vagyok anti dohányos, én is dohányzok...
2/7 A kérdező kommentje:
Hát mostantól ritkán se fogok :))
2011. jún. 26. 18:57
3/7 anonim válasza:
SEMMI:Én is focizok, havonta 11-13 cigit szívok el nem számít ez semmit. Nálad meg??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
4/7 A kérdező kommentje:
hát jah :DD
2011. jún. 28. 20:02
5/7 anonim válasza:
Rövidtávon eleinte nem okoz problémát, hosszútávon viszont elképzelhető, hogy a szervezetednek megnövekedik a nikotin igénye, emiatt többet fogsz elszívni. Ha a jövőben komolyabban szeretnél foglalkozni a focizással akkor inkább nem ajánlom, hidd el nem tesz jót a szervezetnek.
6/7 anonim válasza:
egy ido utan hamarabb faradsz mert a katrany lerakodik a tudodre.
hagyd a fenebe a cigit ha sportolsz
tudtad h ugyanannyi ido kell ahoz h a tudod ujra kiujujon mint amennyi idot szivtad
a sport es a cigi nm fer ossze. es ha a jovobe terveid vannak a focival hagyd a cigit
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat (: megfogattam őket :DD
2011. júl. 1. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!