Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Megengedhető hogy egy 13 éves...

Megengedhető hogy egy 13 éves fiú vizipipázzon normálsi dohánnyal vagy herbál dohánny?

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 14:16
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Isteneeeeeem -.-""" te össze kevered .... van a herbal dohány ami a "vicces " cigibe van ... meg van a herbál vp dohány annyit tesz hogy addig van mosva míg ki nem megy belőle a nikotin.. és am is rendes vp dohányt szívok... meg shiazo-t :DD
2011. okt. 13. 20:25
 22/23 anonim ***** válasza:
Az nem gáz, ha elmegy a haverokkal vizipipázni.. Attól függ hogy hogy van a cigizéssel. Mert a 2 elég közel áll egymáshoz. Vizipipával nincs gond, nem fog leszakadni tőle a tüdeje ;) Az a lényeg hogy a cigire ne szokjon rá. Nekem is van pipám, de én sosem fogok dohányozni:) Ha ő is ígyáll hozzá akkor rendben.
2011. dec. 22. 04:48
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerintem a vízipipát nyugodtan megengedheted neki. Vagy ha félsz az állítólagosan "súlyos káros hatásaitól" akkor ajánlom figyelmedbe a Shiazo ásványt. Nézz utána. Dohány helyett találták ki és nem tartalmaz SEMMILYEN káros anyagot.
2011. dec. 22. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!