Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Megengedhető hogy egy 13 éves...

Megengedhető hogy egy 13 éves fiú vizipipázzon normálsi dohánnyal vagy herbál dohánny?

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 14:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
31%

Nem. Sőt, szerintem 18 felett se kéne. Ez is káros, ahogy a cigi. És most mindenki azzal fog jönni, hogy dehogyis, sokkal kevésbé stb.

De attól, hogy kevésbé, attól még káros.

2010. dec. 16. 14:55
 2/23 anonim ***** válasza:
60%
Abszolút ellenzem. Káros vagy nem ide vagy oda, szerintem ez nemigazán fér bele egy rendes 13 éves fiú életébe. Ezt nem valami begyepesedett antidohányosként mondom, én is pipázok rendszeresen...
2010. dec. 16. 15:57
 3/23 anonim ***** válasza:
70%
háát. ne engedd meg h lkegyen pipája ennyi idősen meg ilyenek, de sztem ha amikor hazajön és megérzed rajta a pipaszagot ne t harapd le a fejét :)
2010. dec. 16. 16:53
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

A vízipipa is tartalmaz nikotint, ami a dohányban van.

A nikotin addiktív elég erősen. A herbál dohányokat nem ismerem , amennyiben nincsen benne valódi dohány, tehát nikotin abban az esetben biztonságosabb.

A vízipipa károsságától megoszlanak a vélemények , szerintem kevésbé káros mint a cigaretta, mivel elég szertartásos illetve ritkán használja az ember, valamint a víz elég sok trutyit kiszűr, bár a füstje meg több és sokkal inkább letüdőzi az ember.

Ha szülőként kérdezed, véleményem az, hogy tiltással csak édesebb lesz a gyümölcs, tehát ne tiltsd, csak világosítsd fel a srácot, hogy ez nem feltétlenül a legjobb dolog a világon. És vezesd rá hogy ne akarjon vízipipázni sem.

2010. dec. 18. 14:17
 5/23 anonim válasza:
100%
Egyetértek az előbbiekkel, én 18 vagyok és korábban kezdtem már a pipát + cigit most pedig bajom van a leszokással. :/
2010. dec. 21. 14:35
 6/23 Robertotab válasza:
49%

Miért ne?

Minden amit tiltanak,az csak izgalmasabbá válik ha megszegjük a szabályokat.De ha szabad lehet nem is lesz annyira jó érzés.

2010. dec. 21. 17:31
 7/23 anonim ***** válasza:
83%

13 évesen még ne.Nagyon benne van még a fizikai fejlődésben,és kááros lenne rá.

Ugyanakkor 16 évesen már más lenne a téma szerintem.

s tenyleg nem olyan káros mint a cigi.

Venni ne vegyél neki.Ha meg a barátainál pipázok,azt nem tilthatod meg,de az elhanyagolható mennyiség szerintem,mivel nem rendszeres gondolom :D

2010. dec. 21. 19:33
 8/23 anonim ***** válasza:
53%
szerintem nyugodtan :) semmi baja nem lesz tőle... persze ha nem viszi túlzásba.
2010. dec. 30. 19:17
 9/23 anonim ***** válasza:
56%

A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 12-16 14:55

saját magad jelentetted ki, hogy káros, de kevésbé mint a cigaretta :)

2010. dec. 30. 19:19
 10/23 anonim válasza:
74%

Ha nem veszed meg neki , akkor elmegy haverokhoz és pipázik velük . . .

Szoval szerintem megveheted neki , de szerintem mond meg neki , hoyg menyiszer pipázhat egy héten ..

2011. jan. 6. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!