Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Megengedhető hogy egy 13 éves...

Megengedhető hogy egy 13 éves fiú vizipipázzon normálsi dohánnyal vagy herbál dohánny?

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 14:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%

Első vagyok.

Ja, azt mondtam, hogy kevésbé káros, de attól még káros=nem kell szívni.

A sok hülye meg lepontozott.

2011. jan. 6. 18:41
 12/23 anonim válasza:
68%

14 vok..en neha cigiztem, (ritkan, bulikkor szilveszter vmi unnep...) de mar abszolt nem

pipazni is ritkan szoktam.....1-2 havonta...van amikor 4 is eltelik, de van amikor havonta 2-3szor is.....szerintem se tiltsd el v fenyegesd csak mond el neki h mi a helyzet vele..

2011. jan. 7. 18:40
 13/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 01-06 18:41

mert teljesen hasztalan provokatív válasz volt..

2011. jan. 12. 17:26
 14/23 anonim ***** válasza:
Pedig válaszoltam a kérdésre, és nem provokáltam senkit. De te tudod.
2011. jan. 12. 20:10
 15/23 A kérdező kommentje:
Már mind1 mert megkaptam és havi 2x pipázhatok legálisan xD
2011. jan. 15. 18:09
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi a?

A kérdés alapján teljesen úgy tűnt hogy te vagy a szülő.

XXXDDD

2011. jan. 15. 21:35
 17/23 anonim ***** válasza:
hehe :D jó pipázást fiam ^^
2011. jan. 15. 22:22
 18/23 A kérdező kommentje:

Ja tudom hát gyereknek nem gondoltam vna hogy normálsian válaszolnak:P

KÖszi meg lesz /volt:D

2011. jan. 16. 20:27
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát igen, nekem is bűzlött eléggé a dolog. Na de gratulálok fiam hogy ilyen szüleid vannak...
2011. jan. 18. 15:48
 20/23 anonim ***** válasza:

ha engeded a herbal dohanyt, az olyan mintha haliperidollal szurnad intravenasan. jobb lenne neha methadont adni neki, vagy heroint.

1. MITOL ALLSZ BE HA HERBALT SZIVSZ?

"A kilencvenes évek közepére John W. Huffman vegyi anyagok egy egész osztályát találta fel, amelyek többé-kevésbé képesek utánozni a marihuána emberi agyra gyakorolt hatását. A vegyészprofesszor azonban egyáltalán nem számított arra, hogy bő tíz évvel később egy komplett „legál-marihuána” iparág épül majd a szintetikus kannabinoidokra"

2. HA BE VAN TILTVA A SPCE (JWH-018) MIERT ALLOK BE A TOBBITOL?

"Huffman több mint 400 kannabinoidot szintetizált a Clemson Egyetem szerves kémikus professzoraként még a 90-es években. Kutatásait ráadásul kormányzati támogatásokból finanszírozhatta, annak idején pedig számos dolgozata jelent meg tudományos szakfolyóiratokban, amelyekből kiderült az is, hogy miként lehet előállítani ezeket az összetevőket"

- mert maradt masik 399

3. MIERT NE PROBALD KI?

A „JWH” osztályba tartozó összetevőket, amelyeket Huffman azért talált ki, hogy utánozzák a marihuána hatásait, soha nem kutatták ilyen mélyrehatóan. „A JWH vegyületek fiziológiai hatásait tudományos keretek között soha, senki nem vizsgálta embereken. Amit tudunk, hogy nem ugyanúgy fejtik ki hatásukat az agyra, mint a marihuána. Éppen ezért veszélyesek.” – mondta. Eleddig annyi bizonyos, hogy – a marihuánával ellentétben – ezek a szerek emelik a vérnyomást, növelik a pulzust és erős szorongást válthatnak ki. Ám ezekről a hatásokról is javarészt csak a sürgősségi osztályok beszámolóiból lehet tudni. A professzor megjegyezte, hogy voltak néhányan, akik öngyilkosságot követtek el a szintetikus kannabinoidok hatása alatt.

4. KONKLUZIO!

„Sejtettem, hogy néhány vállalkozó szellemű egyén megpróbálja elszívni a JWH vegyületeket, azt azonban álmomban sem gondoltam volna, hogy egy globális piac telepszik majd rájuk. Aki rekreációs céllal fogyasztja őket, az lényegében orosz rulettet játszik. Azok az amerikai bolt tulajdonosok, akik még mindig árulják, pontosan tudják, mit tesznek, és tudják azt is, hogy miből állnak ezek a "növényi keverékek". Szerintem kihasználják azokat a fiatalokat, akik vásárolják a fűhelyettesítőket.” – mondta Huffman

2011. szept. 27. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!