Zippo öngyújtóról mi a véleményetek? érdemes venni ajándékba?
aha
azért mert te 8 éve használsz zippo öngyújtót, az nem jelenti azt, hogy semmilyen egészségkárosító hatása nincs
és ha 8 éve dohányzol és nincs bajod az sem jelenti, hogy semmilyen egészségkárosító hatása nincs, de gondolom ezt te is tudod
na idefigyelj, a benzin égésekor szén-dioxid meg hasonló finomságok kerülnek a levegőbe égéskor, és ne mond már nekem, hogy ha odatartod a lángját az orrod alá az olyan hű de egészséges...
és képzeld, a gázos öngyújtó gáza is szédülést, szívritmus zavart okozhat, ha valaki beszívja a gázt nagyobb mennyiségben néhány hete éppen erről volt szó, hogy pár tizenéves meghalt az öngyújtógáz miatt, de mindenki úgy bassa el az életét ahogy akarja
Ezt a hangnemet tartogasd meg a hasonszőrű, agyonművelt kollégáidnak! És természetesen a híradó egy tökéletes hírforrás.... művelődj csak onnan.
A dohányzás mint olyan nem egészséges, az hogy mivel gyújtod meg már mindegy, a Zippo folyadék egy ronggyá tisztított ásványolaj alapú úgynevezett könnyűbenzin, adalékoktól mentes, az égése majdnem tökéletes, de mindenképpen tiszta, van olyan tiszta mint a gázé.
Az hogy pár hülyegyerek meg beszívott a gáztól hát rendben, tiltsuk be azt is.
Ha már itt tartunk a víz is ugyanolyan veszélyes... hányan fulladtak már bele... szerintem tiltsuk be!
Kedves kérdező, igen én személy szerint a gravírt nem ajánlom nem tömör nemesfém zippoba, esetleg a lézert ha nem krómos, hanem matt.
Sajnos a zippok alapja egy sárgás anyag ( nem tudom mi valszeg titánnal ötvözött acél, az sárga ... ) erre viszik fel a fémes anyagokat, de 1000 és 1 féle különböző gyújtó van lehet amit mondtam csak a régebbiekre igaz.
De nézd, ha belekarcoltatod, és esetleg patinásodik az is jól tud kinézni...
Az 1. válaszoló vagyok. Olvasgatom a válaszokat, és a sok ostobaságot.
Az idióta kölykök a gázt a töltőpalackból közvetlenül szívták, ehhez hasonló lenne a benzin ivása. Az összes gáztűzhelyet használó háziasszony életveszélynek teszi ki magát főzéskor, és az utcán meg a kipufogók benzingőzétől is rég kinyiffantunk volna.
Na, a lényeg, hogy egy Zippos ismerősöm mindig úgy gyújt rá, hogy az első szippantást kifújja egyből, mint régen a gyufával rágyújtók csinálták. Szerinte az első slukkban van esetleg károsabb füst a benzin miatt.
Köszönöm, örülök hogy vannak normális emberek is itt és nemcsak trollkodni járnak fel. ( Kettővel ezelőtt válasz írója vagyok.)
Érdekes a Zippos kolléga elsőslukkkifúj technikája, végeredményben lehet benne valami, bár gyufánál elsősorban a foszfor és a sok égésgyorsító/javító vegyszer miatt okozott íz miatt csinálták ha jól tudom. Lehet az ismerősöd is ezért teszi, engem sosem zavart. Bár sok embert meg igen hogy jujj benzines... fene tudja, ha annyira veszélyes lenne akkor 75 év alatt csak betiltottál volna, vagy finomítottak volna a recepten. De gyakorlatilag korom és füstmentesen ég , mint a gázos , szóval nem hiszem hogy különösebben pont emiatt lenne káros a cigizés. :)
Szerintem nagyon jó kis kütyü,még játszani is jó vele.
Szén dioxid képződik égéskor.Hű de nagy ügy én meg azt lélegzek ki.Az nem mérgező!Igaz majdnem tiszta égés de csak majdnem ezért télleg jó ötlet kifújni az első slukkot rögtön.
A gyerekek meg azér állnak be a gáztól mer van benne egy szagosító anyag és az lehet mérgező,a pb,a metán meg ezek nem mérgezőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!