Tényleg nagyon káros gyufáról rágyújtani? Azt hallottam sokkal károsabb, mint öngyújtóról, szoktam gyufáról is elég sokszor, ezért kérdezem!
Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 22:59
1/7 anonim válasza:
sajnos én nem hallottam erről semmilyen infót, de én véleményem szerint teljesen mindegy. tűz, tűz. de sztem gyufával fílingesebb, utána vihargyújtó a kedvenc :D a cigi is nagyon káros,nemhiszem hogy pont a meggyújtási módja tenne rá egy lapáttal.
2/7 anonim válasza:
ha már cigizel akkor annyira mindegy.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, a foszfor égése miatt.
2009. szept. 3. 23:25
4/7 A kérdező kommentje:
most néztem utána hivatalos orvosi szakvéleménynek.
2009. szept. 3. 23:26
5/7 anonim válasza:
Úgy nem káros, ha semmivel nem gyújtod meg, csak a szádban van. Van egy ismerősöm, aki így csinálja, persze csak otthon. Pár óra hosszat a szájában van a cigi, közben takarítgat, tevékenykedik és csak később gyújtja meg. Sokkal tovább tart, kevesebbet szív. (bocs az offért, akár még a leszokásban is segíthet - annak, aki le akar)
Erről meg még én se hallottam, hogy gyufával károsabb, de ezek szerint még tudományos alapja is van (bár én nem szívom, úgyhogy nekem mind1)
6/7 anonim válasza:
mikor meggyújtod a gyufát, várd meg míg a foszfor elég s utánna tedd a cigihez! úgy már nem annyira káros! :-)
7/7 anonim válasza:
nem sokkal károssabb mint a cigi de ha már dohányzol akk nem mind1 h mejik öl meg előbb??:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!