Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet/szoktak ajándékba...

Mit lehet/szoktak ajándékba vinni egy nagyműtét (szív) után lábadozó embernek?

Figyelt kérdés

Most műtötték egy nagyon kedves ismerősünket, egy fiatal srácot (25 év körül van), aki a férjem "beosztottja".

Nagyon kedves srác, nagyon izgulunk és izgultunk a műtét alatt is érte. Most kitalálták, az össz-csoportban, hogy meglátogatják - kb. a fél csoport -, és vinnének vakamit, de nem tudják, hogy mi volna jó ilyenkor.

Virágot nem szeretnének, hogy ne legyen temetői hangulat a szobában (anyuka a műtét előtt annyira félt, hogy a srácot elküldte egy paphoz, ami után ő még idegesebb lett), nem tudjuk, hogy ilyenkor csokinak örülne-e, illetve meg lehet-e enni a csokit szívműtét után. Most még az intenzíven van, tegnap volt a műtét, de hamarosan átteszik osztályra, ha minden ilyen jól megy, mint eddig.

Szóval, ti mit vinnétek ajándékba? Mindenféle ötletre kíváncsi vagyok és hálás érte. Nagyon a szívünkön viseljük a srác sorsát, nagyon jó ember. Köszönöm!

2011. aug. 24. 13:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Virágot nem is engednek bent tartani, fertőzésforrás. Én csokit se vinnék, megolvad a melegben, meg egészségtelen is. Esetleg gyümölcsöt, de keveset, mert nyilván nincs nagy hely a hűtőben, ha egyáltalán van hűtő. Üdítővel ugyanez a helyzet, melegben ihatatlan hűtés nélkül.

Ami viszont hasznos lehet: könyv, újság, rejtvény. Frissítő kendő, hogy ne kelljen a csaphoz rohangálnia a melegben. MP3 lejátszó zenékkel.

2011. aug. 24. 13:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy milyen a kórházi viszonyok, de a srác itt van Németországban egy szívklinikán.

Valakinek még ötlete?

2011. aug. 24. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!