Zippo öngyújtóról mi a véleményetek? érdemes venni ajándékba?
Nekem is van zippo öngyújtóm. Jó ajándék de kell benne cserélni a tűzkövet, és benzines tehát zippo benzint is kell venni hozzá.
ez így kb. : 6000 Ft-odba fog fájni. (ha az alap díszítés nélküli öngyújtót veszed meg. :))
a benzin mindegy, jó bele a 95-ös is meg a 40-es keverékkel is működik
bár engem az ilyen öngyújtóknál nagyon zavar az egészség károsító hatása, fene tudja hogy a benzin égésekor amit az orrod elé tartasz (cigi meggyújtásakor) milyen mérgező anyagok jutnak a szervezetedbe
" benzin mindegy, jó bele a 95-ös is meg a 40-es keverékkel is működik " ????????
Eleve nem is szabad bele nem olyan benzint rakni amit nem a zippo csinált, ( lehet de nem érdemes.... ) pont az a lényege hogy tisztán égjen. Semmivel sem károsabb mint a gázos, aki ezt mondja az elég tájékozatlan. 8 éve használok zippot...
Beszerezni dolgokat hozzá miért lenne nehéz? Majdnem minden trafik árul zippos tűzkövet meg benzint ...
Hamisítványokra figyelj, sok van, nézz utána a zippo kódoknak az alján. Itt pl : [link]
dátumot jelöl. ( Pl Z betűjel nem lehet rajta , mert az a 30 valahányadik hónapot jelentené.. )
Az eredeti zipponál a tűzkereket egy fémszínű ( ezüst ) csap tartja, illetve a hangja autentikus.
Örökélet garancia van rá , amit Magyarországon is ki lehet használni... nekem is volt ilyen gondom, szó nélkül javították ingyen.
Ajándéknak pedig tökéletes, csak válassz megfelelőt, én a helyedben nem vennék pl tiszta krómosat, mivel ocsmány lesz a sok ujjlenyomattól, illetve a festettek pedig egy idő után lepattognak.
Tehát mattot, vagy vésettet, gravírozást nem ajánlom, mivel tuti , hogy nem lézerrel csinálják, aminek az az eredménye , hogy a fedőréteget megkarcolva láthatóvá teszik az alapot , ami sárgaréz színű, és elég könnyen oxidálódik ( feketedik) ilyet csak tömör ezüsttel illik csinálni.
Vaterán elég sok van olcsón, nem feltétlenül kell boltban venni, de ugye ha nincsen időd akkor marad a bolt az meg elég drága tud lenni ( 10-15 ezer forintig ... )
Üdv
a tűzkövet ha napi egy dobozt szív / szívsz akkor a tűzkövet 2-3 naponta kell cserélni. Benzin : veszel egy 125ml ZIPPO benzint az jó (ilyen igénybe vétellel) kb. 1 hónapig.
Egy tűzkő "adag" : 250 ft (abba van 6 darab tűzkő)
125ml zippo benzin : 500 ft
én az órásnál szoktam megvenni ezeket a tűzkőcsre és miegymás bennvan a használati utasításba amit kapsz az öngyújtóhoz
ja és KuRvÁrA nem fogy 15 ezerbe kerülni
ja bocs tényleg, inkább 5-6 ezertől a végtelenségig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!