Dohányosok! Mi a véleményetek azokról a 13-14 éves taknyosokról, akik feltűnően cigiznek?
Mért zavar az akárkit hogy ha valaki 13-14 évesen dohányzik?? És igenis érhet egy 13 éves gyereket stressz, méghozzá elég sok.. Ezzel nem védeni akarom őket, de biztos van okuk rá. Esetleg családi probléma is.
32/nő (Pszichológus)
Én is 13 éves "taknyos" vagyok (a taknyos szerintem kicsit sértő szó, mivel minden felnőtt valamikor volt 13 éves is)
Nekem a véleményem az a dohányzásról, hogy ha tetszik (és rászoktál) dohányozz! Nem én fogok 40 évesen meghalni tüdőrákban! Egyébként én is dohányzom, de csak nagyon ritkán (2-3 hetente / havonta) egy-egy szál cigit szívok el, mert szerintem nagyon is élvezetes dolog a dohányzás, de tudom mivel jár nekem ez később ha rendszeresen csinálom. Arról az a véleményem ha valaki nyilvánosan, feltűnően ilyen "juj menő vagyok, mert cigizek" stílusban dohányzik, hogy csinálja! 1: nem menő 2: ő neki lesz baja majd belőle 3: én még egy 13-14 éves lánnyal sem találkoztam, aki nem azt mondta volna, hogy a cigis fiúk "undorítóak" és nagyon gyerekesek
Remélem van aki elolvasta ezt a kicsit hosszúra sikeredett válaszomat! :)
És honnan tudod, hogy mikor nem fogsz meghalni tüdőrákban? Az is meghalhat benne, aki nem szív, hát még aki igen!
Hejj de gyűlölöm a dohányokosat! (Lehet lepontozni, én csak véleményt nyilvánítok.)
Hahahahhah 19:16 köszi a kommentet. XDXD
Ezen jót röhögtem, majd pár év múlva szeretettel várunk vissza ebbe a témakörbe...
Én 14 éves lehettem mikor rászoktam a cigire,Elöször csak azért szivtam mert jokat szédültem töle :D Aztán azt vettem észre,hogy hoppá napi 1 dobozzal elment és már nem is szédülök,fura volt.Egyépként én durvábat láttam.Épp Miskolcon sétáltunk barátnőmmel,meg a kutyusommal és oda jött pár cigány gyerek.Nem tudom hány évesek voltam,kb 11-12,és szívták a cigit mind az állat :D Az egyik jóképeségű hülye gyerek megkérdezte hogy milyen márkájú a kutya???Hát én mentem összeestem a nevetéstől...A válaszom csak annyi volt: Dobd el azt a cigit,járj suliba és majd 10 év mulva kérdezd meg mégegyszer milyen márkáju a kutya.Felháboritó,milyen tanulatlanok a mai gyerekek.
Egyépként Boxer kutyám van.De ezen még mindig jokat nevetek ha eszembe jut.Gyerekek...
nagyon idegesít.
legtöbbször ha ilyet látok megkínálom őket a piros prilukimból, vagy a sodort mátyásból :D ami épp van nálam.
általába elmegy a kedvük még a sz.r fehér bondjuktól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!