Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosok! Mi a véleményetek...

Dohányosok! Mi a véleményetek azokról a 13-14 éves taknyosokról, akik feltűnően cigiznek?

Figyelt kérdés
Ma is láttam egy ilyen galeryt, majd belefulladtak a füstbe.
2010. dec. 11. 10:41
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

Mért zavar az akárkit hogy ha valaki 13-14 évesen dohányzik?? És igenis érhet egy 13 éves gyereket stressz, méghozzá elég sok.. Ezzel nem védeni akarom őket, de biztos van okuk rá. Esetleg családi probléma is.

32/nő (Pszichológus)

2010. dec. 12. 22:35
 22/31 anonim ***** válasza:
Majd biztos a cigi csökkenti majd a stresszt... vegyen 4gramm füvet aztán sodorjon belőle 10szál füves cigit, na az csökkenti de nem ilyen trágya cucc
2010. dec. 12. 22:57
 23/31 anonim ***** válasza:

Én is 13 éves "taknyos" vagyok (a taknyos szerintem kicsit sértő szó, mivel minden felnőtt valamikor volt 13 éves is)

Nekem a véleményem az a dohányzásról, hogy ha tetszik (és rászoktál) dohányozz! Nem én fogok 40 évesen meghalni tüdőrákban! Egyébként én is dohányzom, de csak nagyon ritkán (2-3 hetente / havonta) egy-egy szál cigit szívok el, mert szerintem nagyon is élvezetes dolog a dohányzás, de tudom mivel jár nekem ez később ha rendszeresen csinálom. Arról az a véleményem ha valaki nyilvánosan, feltűnően ilyen "juj menő vagyok, mert cigizek" stílusban dohányzik, hogy csinálja! 1: nem menő 2: ő neki lesz baja majd belőle 3: én még egy 13-14 éves lánnyal sem találkoztam, aki nem azt mondta volna, hogy a cigis fiúk "undorítóak" és nagyon gyerekesek

Remélem van aki elolvasta ezt a kicsit hosszúra sikeredett válaszomat! :)

2010. dec. 13. 19:16
 24/31 anonim ***** válasza:

És honnan tudod, hogy mikor nem fogsz meghalni tüdőrákban? Az is meghalhat benne, aki nem szív, hát még aki igen!

Hejj de gyűlölöm a dohányokosat! (Lehet lepontozni, én csak véleményt nyilvánítok.)

2010. dec. 13. 19:35
 25/31 Morfologus ***** válasza:

Hahahahhah 19:16 köszi a kommentet. XDXD

Ezen jót röhögtem, majd pár év múlva szeretettel várunk vissza ebbe a témakörbe...

2010. dec. 14. 01:25
 26/31 anonim válasza:

Én 14 éves lehettem mikor rászoktam a cigire,Elöször csak azért szivtam mert jokat szédültem töle :D Aztán azt vettem észre,hogy hoppá napi 1 dobozzal elment és már nem is szédülök,fura volt.Egyépként én durvábat láttam.Épp Miskolcon sétáltunk barátnőmmel,meg a kutyusommal és oda jött pár cigány gyerek.Nem tudom hány évesek voltam,kb 11-12,és szívták a cigit mind az állat :D Az egyik jóképeségű hülye gyerek megkérdezte hogy milyen márkájú a kutya???Hát én mentem összeestem a nevetéstől...A válaszom csak annyi volt: Dobd el azt a cigit,járj suliba és majd 10 év mulva kérdezd meg mégegyszer milyen márkáju a kutya.Felháboritó,milyen tanulatlanok a mai gyerekek.

Egyépként Boxer kutyám van.De ezen még mindig jokat nevetek ha eszembe jut.Gyerekek...

2010. dec. 15. 12:34
 27/31 anonim ***** válasza:
87%

nagyon idegesít.

legtöbbször ha ilyet látok megkínálom őket a piros prilukimból, vagy a sodort mátyásból :D ami épp van nálam.

általába elmegy a kedvük még a sz.r fehér bondjuktól is.

2010. dec. 17. 16:58
 28/31 anonim válasza:
Fel kéne őket pofozni!!
2010. dec. 23. 22:37
 29/31 anonim válasza:
14 éves vagyok . sokszor piszkálnak hogy én miért nem cigizek,mert olyan "menő"..hát engem viszont nem érdekel mennyire menő és mennyire nem. Én biztos nem fogok cigizni azért mert más azt mondja.Én nem akarok cigarettázni és kész.
2010. dec. 28. 12:12
 30/31 anonim ***** válasza:
én is 13 voltam... 17 vagyok. ha azért dohányzol, mert menő akarsz lenni, spórold meg a cigipénzt, és vegyél valami fuxot... -.- :D
2011. jan. 5. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!