Dohányosok! Mi a véleményetek azokról a 13-14 éves taknyosokról, akik feltűnően cigiznek?
Kedves 10:53!
Nagyon jó hozzáállásom van a tanításhoz és a diákjaimhoz is! Mivel nem ismered azokat a gyerkeket, akiket én itt említettem, nem tudod megítélni, milyen hiteltelen a szájukból a stresszel való dobálózás.
Amúgy igazad van, ér 13 éveseket is stressz. Természetesen ezt a tanároknak is figyelniük kell. De ez a részükről akkoris csak duma, ha a dohányzást akarják magyarázni. Ennyi volt a mondandóm lényege.
Vagy kinövik vagy nem
Mindenesetre olvasva az itteni válaszok többségét, azt hiszem elszívok egy cigit! -.-
Jó, hogy kivégezni nem akarjátok őket!
A kérdés meg olyan mintha egy 80 éves tette volna fel!
10:57
azért ara kíváncsi lennék, hogy honnan kaptad a cigit folyamatosan kiskorúan! rendes haverjaid lehetnek.
Nagyjából azt üzenem nekik, hogy r*hadjanak meg!
Francokat képzelnek magukról! Sok szemétláda, akik hagyják, hadd menjen másra a füst, őket nem érdekli. Menőzni akarnak, meg azt mondják tetszik nekik. Egyszerűen nem értem hogy lehet valaki ekkora nagy marha. Ha öngyilkos akar valaki lenni, akkor szúrja le magát.
Amúgy ugyanez a véleményem azokról is, akik idősebbek, és mégis hagyják, hogy mást is szennyezzenek a r*hadt füsttel. Egyedül azokkal nincs bajom, akik otthon szívják egyedül, és senkinek nem ártanak vele. A többi meg szégyellje el magát, hogy belerángat mást is az öngyilkosságába. Soha nem fogok cigizni, ez biztos.
15/F
Én biztos vagyok benne hogy senki nem szokna rá a cigire az első alkalommal és abba is biztos vagyok hogy senkinek nem teszik az hogy köhögik a cigitől.Ha valaki nem menőségből áll neki (ami egy nagy hülyeség csak azért) azok még nagyobb hülyék mint aki menőségből akarna rászokni azért mert aki menő akar lenni az igazából nem is pont menő akar lenni hanem csak beakar illeszkedni egy körbe(amihez hozzátenném hogy hülyeség, mert nem attól lesznek barátok az emberek).Ha valaki rászokik hát istenem így járt majd egy idő után előjőnek az önpusztítás tünetei és nem csak a cigire kell pénzt költeni hanem majd a gyógyszerekre meg ilyesmire és panaszkodik hogy milyen szar az élet mert nincs semmire pénze, meg sok osztálytársam már olyan szinten van hogy kunyerál cigit a többiektől de már nem ad ugyanis kevés van neki és nincs pénze egy másik dobozra plusz nem tud eljönni moziba.
(én is kipróbált 12 évesen elszívtük azzal a dobozzal nem mert ha már megvettük akkor már szívjük el de aztán már nem is gyújtatom rá és nem hiányzik az életemből)
és ha kíváncsi vagy hol tudsz cigit venni és nem érted hogy lehet hát nagyon egyszerű csak a nagyobb cégeknél tesco auchan még a cba ban is figyelik és nem is adják ki de egy kis boltba simán alkoholt is kiadnak! a megoldás a cigiautomaták lennének mint Németországban.
14 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!