Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosok! Mi a véleményetek...

Dohányosok! Mi a véleményetek azokról a 13-14 éves taknyosokról, akik feltűnően cigiznek?

Figyelt kérdés
Ma is láttam egy ilyen galeryt, majd belefulladtak a füstbe.
2010. dec. 11. 10:41
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
90%
Na majd csak belefulladnak egyszer! Nagymenőnek tartják magukat, ez a lényege.
2010. dec. 11. 10:45
 2/31 anonim ***** válasza:
93%
Elöbb elpusztulnak és megszabadul a világ a sok hülyegyerektől! Én 13 vagyok és nem cigizek sőt nemis tervezem. Öngyilkosságnak tarom!
2010. dec. 11. 10:45
 3/31 anonim ***** válasza:
56%

nocsak, egy 13 éves, akinek egész sok esze van a korához, meg a főiskolásokhoz képest...

ilyen is van!

2010. dec. 11. 10:48
 4/31 anonim ***** válasza:
55%

Ki nem szarja le?! Ez.

Egyébként a dohányzás tényleg kockázatos, éppúgy, mint autóba ülni, disznóhúst enni, kilépni a lakásból, elektromos tárgyakat használni, nem sportolni, stb.

2010. dec. 11. 10:49
 5/31 anonim ***** válasza:
58%
Én tanítok, és a kedvencem, mikor a dohányos tanítványaim azt mondják, a cigi megnyugtatja őket, meg jó stressz ellen. Hahahaa! Milyen stressz ér egy 13 éves gyereket? Ezen mindig jót röhögök. Természetesen vagánykodásból szívják. Majd az is vagány lesz, mikor a vastüdőt húzzák maguk után zsinóron.
2010. dec. 11. 10:50
 6/31 anonim ***** válasza:
65%
Idióták... az ilyen kis taknyosok azt hiszik, hogy menők meg ő a "királyok"... (sajnos egyre több az ilyen hulladék) am meg szívják ha annyira akarják, csak engem ne zavarjon a füst...
2010. dec. 11. 10:50
 7/31 A kérdező kommentje:

Nem vagyok én sem olyan öreg (most 25), 14 évesen én is kipróbáltam, de annyi, és nem feltűnősködtem, nem menőztem vele.

Második!

Remélem nem haragszol, Téged nem taknyosoználak le. Örülök, hogy vannak még normális kamaszok.

Meg ha egyszer valaki már rászokott, szívja. De ne azért, hogy "más is lássa", mintha valami érdem lenne.

2010. dec. 11. 10:52
 8/31 anonim ***** válasza:
65%
Én a szülőt büntetném, egyre súlyosabb pénzbírsággal. (A gyerekeket valahogy rendszeresen szűrném, nem tudom, lehet-e és hogy.)
2010. dec. 11. 10:53
 9/31 anonim ***** válasza:
73%

10:50

tanár létedre azért gratulálok egy ilyen mentalitáshoz ... nyilvánvalóan egy 13 évest bizony rengeteg stressz érhet és ér is, ez még nem a megélhetési gondokból eredő stressz korszaka, na ettől még létezik

2010. dec. 11. 10:53
 10/31 anonim ***** válasza:
55%

Én 13 éves koromban kezdtem el cigizni.

Nem menőségből, ha hiszitek, ha nem. Kíváncsi voltam és megtetszett. A környezetem se cigizett (baráti társaság) szóval nem volt ki előtt menőznöm és a mai napig nem tartom vagány dolognak a cigit, hiába szívok el pár szálat.

Persze nem egy gyerek azért szívja, mert keménynek látszik tőle.

És igen, lehet egy 13 évesnek is gondja, a szülők se épp mintapéldányok, az enyém se volt és a mai napig nem is az...

21/L

2010. dec. 11. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!