Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Rá lehet szokni a cigire így?

Rá lehet szokni a cigire így?

Figyelt kérdés
Nem szoktam soha cigizni csak ha megyünk bulzni egyébként soha! Bulizni kb havonta járunk és ha becsípek akkor szívok vagy 3-4-5 szál cigit(változó) szóval havi 3-4-5 cigi okozhat rászokást? (néha néha érzem úgy h el szívnék 1 szálat valamikor pedig ha érzem a cigi füstjét kellemetlen)
2010. dec. 6. 17:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nekem pl segitett a cigi :D

az volt velem a gond hogy nem ittam eleget (napi 2 liter)

, aztán buliba elkezdtem szivni egy két szél nem sokat.

aztán már nem csak bulikba. havi egy két szél igy is.

és a torkom mindig ki volt száradva , mindig ittam és csak ittam volt amikor napi 12 litert . miután megszoktam, leszoktam a cigiröl mert nem nagyon kivánom ,de most már napi 6 litert mindig iszok jobban mozgok meg minden jobban megy . szóval Isten áldja a marlboro-t :)

2010. dec. 9. 16:54
 12/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat látom nagyon megosztotta a népet!

nem szoktam letüdőzni. :)

2010. dec. 9. 20:13
 13/16 anonim válasza:

Hat ha ojan a szervezeted akor nem fogsz rászokni én pl rendszeresen szivom 2nap egy doboz es egyszer kipróbáltam h le e tudok szokni es simán ment!!!!!!!!!

Csak akarat erő kell hozzá!!!ennyi!!!

2010. dec. 13. 00:31
 14/16 anonim ***** válasza:

NE-VEDD-A-SZÁDBA!!! Ha tüdőzöd, ha nem, semmi garancia nincs, hogy koca maradsz, sőőőt!!

Épeszű fiatalembereket látok füstölni, (F/29), sajnálom őket, mert tudom, hogy mi történik bennük, és kkicsit később velük. NO SMOG!

2010. dec. 13. 09:06
 15/16 anonim ***** válasza:
heh :D ez ilyen Uri Gelleres volt xD LE-FOGTOK-SZO(P)KNI :D
2010. dec. 13. 21:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nem tüdőzöd le jó gyorsan szájrákot kaphatsz. Ha letüdőzős lehet h tüdőrákot de annak több idő kell. se ezt se azt nem ajánlom, ne szokj rá amíg lehet! én egyébként úgy szoktam rá ahogy te leírtad. plus nagyon drága.
2010. dec. 15. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!